social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Je huid goed verzorgen, ook in de zomer!

Hoi! Veel mensen verzorgen hun huid goed in de winter. Body butters, wonderolie, lippenbalsems, enzovoort. Maar in de zomer, vergeten heel veel mensen soms hun huid te verzorgen. Ja zonnebrandcréme, maar dat is toch nooit genoeg om je lichaam goed te verzorgen. Je huid heeft meer nodig. Vandaag deel ik met jullie een aantal tips, om zo ook je lichaam goed te verzorgen in de zomer! Door al die zon kan je huid gaan uitdrogen, irriteren en verbranden. Huidverzorging, is heel belangrijk! Benieuwd naar mijn tips om je huid te verzorgen in de zomer? Lees dan vooral veder.

Hoi! Veel mensen verzorgen hun huid goed in de winter. Body butters, wonderolie, lippenbalsems, enzovoort. Maar in de zomer, vergeten heel veel mensen soms hun huid te verzorgen. Ja zonnebrandcréme, maar dat is toch nooit genoeg om je lichaam goed te verzorgen. Je huid heeft meer nodig. Vandaag deel ik met jullie een aantal tips, om zo ook je lichaam goed te verzorgen in de zomer! Door al die zon kan je huid gaan uitdrogen, irriteren en verbranden. Huidverzorging, is heel belangrijk! Benieuwd naar mijn tips om je huid te verzorgen in de zomer? Lees dan vooral veder.

Handcréme
Zachte handen, ook in de zomer. Zelf vind ik dat heel erg fijn! Niet alleen in de winter zijn mijn handen droog, in de zomer heb ik er ook wel eens last van. Een leuke felle zomerse nagellak, staat leuker/mooier bij zachte, verzorgde handen dan droge oma handjes.
 
Voetcréme/eeltcréme
Ik vind het ook fijn om in de zomer mijn voeten in te smeren, of met gewoon body lotion. Of een speciale voetcréme. In de zomer loop ik meestal op slippers, wat niet altijd even fijn voor mijn voeten is. Door op slippers lopen kijk ik bijvoorbeeld eerder eelt, wat dan handig is om bij te houden. Soms loop ik ook met bloten voeten buiten op het balkon, 's avonds voor het slapen was ik dan eerst mijn voeten en smeer ik ze in met een créme. Ik heb een voetencréme, waar ook iets in zit tegen eelt ophoping. Ik ben er echt fan van, super zachte voetjes. :)
 
Scrubben voor een egale huid
Scrubben doe ik in de zomer iets meer dan in de winter. Voor het zonnen, is het fijn om even te scrubben. Daardoor blijft het bruin veel beter zitten, het dringt veder in de cellen dan als je het niet doet. Ik ben dol op het scrubben van mijn huid, het voelt meteen zo lekker zacht en nieuw aan. Ook heel fijn, als je eenmaal gaat vervellen in de zomer, kan je het heel makkelijk wegscrubben.
 
Aftersun
Aftersun vind ik persoonlijk heel fijn. Als ik dan toch iets te lang in de zon gezeten heb, een keer vergeten ben om mij in te smeren en ik een beetje verbrand ben, aftersun is mijn redding. Het verkoeld de huid zoo fijn! Echt heel handig na een dagje strand.
 
Lippenbalsem (met SPF)
Door de zon kunnen je lippen ook verbranden. En geloof me, dat is zeer pijnlijk. Daarom vind ik het fijn om mijn lippen om de zoveel tijd in te smeren met lippenbalsem (met SPF erin). Echt super handig voor in de zomer. Veel mensen smeren hun lichaam wel in tegen de zon, maar vergeten bijvoorbeeld hun lippen. Dat is niet heel handig en slim, doe daarom altijd even wat lippenbalsem met SPF op.
 
Q: Wat gebruik jij als verzorging voor in de zomer?
Liefs, Nienke.
 

Reacties

  1. Scrubben doe ik altijd en het maakt je huid zo mooi egaal bruin :) Verder een frisse body lotion en natuurlijk inderdaad goed je voetjes verzorgen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. handige tips! ik gebruik alsnog verzorging met spf maar wel minder scrub etc ^^

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands