social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Kruidvat haul // Juli.

Hoi allemaal! Deze week ben ik een aantal keer naar de kruidvat geweest, en heb lekker geshopt. Ik kan echt een van de eerste keren zeggen dat ik echt goed geslaagd ben, en super blij met de aankoopjes ben. Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik geshopt heb, in een shoplog/haul. Eigenlijk alleen maar beauty producten. Make-up producten en verzorgingsproducten. Ik kocht make-upjes die uit het Essence/Catrice schap gaan, body splashes en andere producten. Benieuwd naar de prijzen en naar wat ik allemaal gekocht heb? Kijk dan vooral veder.
Hierboven in de collage, kan je al een beetje zien wat ik gekocht heb.
 Lijst van alle producten + prijzen:
* Benetton body mist Refreshing Apple. (Twee voor €8)
* Benetton body mist Stimulating Aqua. (Twee voor €8)
* Catrice Multi colour blush. 060 Strawberry Frappucino. (Met 50% korting €1,99)
* Essence all about romance eyeshadow palette. (Met 50% korting €1,80)
* Essence all about chocolates eyeshadow palette. (Met 50% korting €1,80)
* Essence Lash mania reloaded waterproof mascara. (Met 50% korting €1,50)
* Essence lipliner 12 Wish me a rose.
Haha, zoals je kunt zien heb ik al aan de bovenkant van de oogschaduwpaletjes het gemarkeerd met nagellak. Zodat ik vanaf de bovenkant ongeveer kan zien welke kleuren er in het palette zitten. Dit zijn sommige producten van iets dichterbij, ik vind de oogschaduw paletjes fijn, leuk om erbij te hebben. Pigmentatie is wel te doen, met een goede primer eronder moet hij het vol kunnen houden. De blush is al wel echt een favorietje. De body mists, die ik kocht maar niet op de bovenstaande foto staan, zijn heel fijn! Ruiken heerlijk en zijn van harte welkom in mijn body splashes stash. Ik vind ze wel vergelijkbaar met de Victoria Secret body splashes! Heerlijke geurtjes.
Dit zijn alle make-up producten die ik deze week kocht. Ik ben super blij, met elk product. Echte favorietjes! Wat ik veder ook kocht, maar wat ik vergeten ben om op de foto te zetten, is oogmake-up removers. Ik kocht er twee, voor de helft met olie. Die van de kruidvat, ik vind ze prima!
 Q: Wat vind jij, vaker shoplogs/haul's ?
Liefs,

Reacties

 1. Reacties
  1. Ze ruiken echt zo heerlijk! Ik moet eerlijk zeggen, ik heb vier body mists. Parfum gebruik ik nog maar weinig, die vier body mists vind ik fijner voor dagelijks gebruik. :)

   Verwijderen
 2. Die bodymist ken ik helemaal nog niet! Ik moet toevallig zo naar de Kruidvat, dan ga ik zeker een kijkje nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zijn echt super uitlopende geuren! Maar echt heel lekker. Heb je er een kunnen scoren?

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands