social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ NYC Big Bold bronzer // Review.

 

Hoi! Het is zomer, een product wat echt bij zomer hoort is bronzer. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte budget shape bronzer, liep ik tegen deze NYC Big Bold bronzer aan. Ik kocht de lichtste kleur, en nam hem mee naar huis. Sindsdien gebruik ik hem elke dag, ik heb hem dus goed kunnen testen en vandaag is het dan eindelijk zover, mijn mening. Een ding hoopte ik, geen oranje wortelkleur.. Is dit voor mij de perfecte bronzer? Lees vooral veder, als je benieuwd bent naar wat ik ervan vind.
De verpakking van de NYC Big Bold bronzer is vrij groot. Er zit namelijk 17,1 gram product in, wat best veel is. Ik vind het formaat niet onhandig groot, maar het is wel groter dan normale poeders. Heel simpel bruin, strak en toch niet heel goedkoop op het eerste gezicht. De verpakking voelt stevig aan, en de bovenkant is doorzichtig.
De bronzer die ik kocht is in de kleur 601 ManhaTan. Het is de lichtste kleur, er is ook nog een tintje donkerder, maar mijn gezichtshuid is best licht.  De naam vind ik best leuk bedacht! Met de ingredienten is ook niks mee, voor zover ik daar verstand van heb, haha. Wel zitten er helaas parabenen in de bronzer, maar omdat dat bijna in elk product wel zit, is dat naar mijn idee niet zo heel erg. Ik kan het wel hebben..
De bronzer heeft een leuk patroon, welk wel na een aantal keer gebruiken verdwijnt, je ziet het al een beetje. Ik als amateur blogger, heb eerst de bronzer getest en daarna pas foto's gemaakt.. oeps. Maar het idee is leuk! Het lijkt een beetje een mexicaanse opdruk, een soort zonnetje, erg leuk en zomers. Een typisch zomers bronzer patroontje!
Swatch, gelukkig is de bronzer NIET oranje! hehe.. De bronzer is vrij mat, er zitten wel wat miniscule shimmers in die je nauwelijks ziet, wat hem ideaal maakt om mee te contouren. Ik gebruik het liefst een matte bronzer, en ik vermijd shimmers in bronzers. De bronzer is niet oranje, -YEAAS- meer een beetje bruin met een grijzige ondertoon. Perfect voor een subtiele schaduw, die overigens goed op te bouwen is. Als je het natuurlijk wilt houden, breng een klein beetje aan op de kwast. Ik ben fan, dit product gebruik ik nu al een tijdje elke dag. Super bronzer om mee te shapen!
De NYC Big Bold Bronzer kost €3,99 en is verkrijgbaar bij o.a. het Kruidvat, misschien ook bij sommige Etos filialen, maar bij 'mijn' Etos is er geen NYC schap.

Q:Welke bronzer gebruik jij?
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands