social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Tien make-up favorites // BUDGET.

 

Hoi! Leuk dat je mijn blog een bezoekje komt brengen, ik heb vandaag weer een nieuw artikel voor je klaar staan. Vandaag laat ik tien favoriete make- producten zien, het is niet mijn top-tien, maar producten uit mijn stash die in me op kwamen, dit zijn toch wel echt fijne producten. Ik ben er bewust van, mijn foto's zijn echt bagger. Ik weet ook niet wat er gebeurd is, nogal wazig en heel lelijk met verkeerde belichting. Maar na dit artikel ga ik weer mijn camera gebruiken voor blogartikelen. Ik hoop dat jullie het niet erg  vinden, het spijt me van de slechte kwaliteit foto's. Ik ga hier zeker wat aan doen, het irriteert mij namelijk ook heel erg! Terug naar de tien producten, daar gaat het vandaag om.

 Lijstje met de producten:
(Exacte namen staan onderin het artikel.)
 
 • NYC all day long foundation.
 •  Max foundation poeder.
 •  Essence all about matt fixing compact powder.
 • NYC big bold bronzer.
 • EOS lipbalm.
 • Essence lipliner.
 • Catrice wenkbrauw setje.
 • Make-up revolution 32 eyeshadow palette.
 • Essence liquid ink eyeliner.
 • Essence lipliner.
// Catrice eyebrowset. // Essence liquid ink waterproof eyeliner. // Make-up revolution 32 eyeshadow palette Flawless.
// EOS lipbalm Raspberry & pompgerante. // Essence lipliner 06 Satin Mauve. // Essence lipliner 07 Cute Pink.
// NYC all day long 14hour foundation. // Essence all about matt fixing compact powder // Max foundation poeder Nude. // NYC big bold bronzer 601 ManhaTan.
 
Q: Welke make-up product(en) vind jij geweldig?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Wat eeb prachtig palette! Erg mooie kleuren x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is erg mooi! Heel vulzijdig, ben toch meer van de bruinkleuren, het Flawless palette vind ik het allermooiste palette uit mn stash. Maar dit palette vind ik bijzonder, alles zit er in.

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands