social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Ik wil jullie bedanken!

 Hoi lieve, lieve bezoeker! Vandaag heb ik een heel ander artikel dan normaal, namelijk een artikel om jullie te bedanken. Dat gebeurd niet zo vaak, terwijl ik jullie wel heel lief vind! Haha, o wat klinkt dit raar. Maar nee, ik ben echt blij dat jullie er zijn. Omdat ik anders niet meer bezig zou zijn met bloggen, terwijl ik het wel heel leuk vind. Ik ben jullie dankbaar, voor alle lieve berichtjes die ik krijg, comments, mailtjes en positieve steun! Het gaat momenteel heel erg goed met me, ik ben weer vol op bezig met mijn blog, vakantie aan het vieren en andere leuke dingen aan het doen. Ik vind het zo leuk dat ik m'n blog zie groeien, ik merk zelf ook wel dat ik het iets serieuzer aan pak. Maak strakke planningen, plan vooruit, probeer leuke ideeën te verzinnen en ze uit te voeren. Ik ben zo blij dat alles goed ontvangen word, het verbaasd me zelf wel een beetje. Had never verwacht dat ik ook volgers zou hebben, überhaupt vaste volgers. Vorige week zag ik dat de pageviewteller al over de 25.000 stond! Wauw, nooit verwacht. Op naar de dertigduizend! Die gaan we samen toch wel halen? Loveuguyss. Mocht je nog leuke ideetjes hebben voor m'n site, feedback of je mening willen geven, laat vooral je comment achter! Als je veder leest, kan je nog even een korte mededeling lezen. Fijne zaterdag allemaal!  <3

Als je dit leest, ben je lief! xo
Oh, ik heb trouwens nog een kleine mededeling. Elke week komt er natuurlijk een 'Weekoverzicht van de artikelen' online. Die meestal online komt op zondag, komt deze keer een keer op Maandag. Ik hoop niet dat jullie het vervelend vinden ofzoiets, maar dan komt morgen geen artikel online.
 
Q: Wat vind jij van mijn blog? Goed genoeg? Of kan er iets beter. Let me know, feedback is altijd welkom.
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands