social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Spam je blog! #4

 
spam-your-blog
Vandaag is het weer eens tijd om je (beauty)blog of webshop te spammen! Momenteel heb ik zomervakantie en wat is leuker dan blogs bekijken op zo'n moment? Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen, dus heb je een blog, let me know! Ik ga alle reacties/blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.

Heb je een leuke webshop of (beauty)blog, laat dan je link achter bij de comments. Ik neem zeker even een kijkje! Ik ben heel benieuwd, welke sites ga ik aantreffen? Misschien vind ik je blog wel zo leuk, dat ik het blijf volgen! Wees niet verlegen, laat zien wie je bent en wat je doet, haha!

Reacties

  1. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Marlayne, 15 jaar oud en ik blog vrijwel dagelijks op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je eens kijkje zou willen nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben Natiza en ik ben 16 jaar oud en ik blog op website http://natiza.nl/ hierop schrijf ik alles wat ik leuk vind :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands