Blog ✿ Spam je blog! #4

zaterdag 11 juli 2015

 
spam-your-blog
Vandaag is het weer eens tijd om je (beauty)blog of webshop te spammen! Momenteel heb ik zomervakantie en wat is leuker dan blogs bekijken op zo'n moment? Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen, dus heb je een blog, let me know! Ik ga alle reacties/blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.

Heb je een leuke webshop of (beauty)blog, laat dan je link achter bij de comments. Ik neem zeker even een kijkje! Ik ben heel benieuwd, welke sites ga ik aantreffen? Misschien vind ik je blog wel zo leuk, dat ik het blijf volgen! Wees niet verlegen, laat zien wie je bent en wat je doet, haha!

2 opmerkingen:

  1. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Marlayne, 15 jaar oud en ik blog vrijwel dagelijks op bymarlayne.nl. Ik zou het heel leuk vinden als je eens kijkje zou willen nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ben Natiza en ik ben 16 jaar oud en ik blog op website http://natiza.nl/ hierop schrijf ik alles wat ik leuk vind :)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.