social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Wat wil jij zien op m'n site?

bloemen
 
Hoi! Ik blog al een aantal maanden op deze blog, over nogal wat onderwerpen. Mijn blog heet BeautyByNienke, maar ik richt me niet alleen op beauty. Ook schrijf ik persoonlijke artikelen, maar ook artikelen over lifestyle, trends, food en fashion. Het is vaak niet moeilijk om blog onderwerpen te verzinnen, ik heb vaak wel wat in mijn hoofd, zodat ik dat uit kan werken en er iets van kan maken. Maar vandaag vraag ik toch aan jullie, wat wil jij zien op deze site? Niet omdat ik zelf geen inspiratie heb, maar omdat ik het belangrijk vind om aan jullie eisen te voldoen. Ik kan 300 blogartikelen schrijven, maar als niemand daar echt iets aan heeft / leuk vind. Is dat nogal zonde. Ik vind het leuk om naar jullie te luisteren, feedbacks mee te nemen en langzaam stapjes vooruit te gaan. Heb jij nog een leuk idee? Laat het me in de comments weten!

Wat wil jij zien op mijn site? Let me know, dan kan ik er mee aan de slag, en zie je het waarschijnlijk ergens aankomende weken op mijn site verschijnen! En wat vind jij op dit moment van mijn site? Laat het me weten, ik ben benieuwd!
 
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Reacties
  1. Make-up? Dat kan ik wel doen, en dan in allemaal delen!

   Verwijderen
 2. Ik vind stash aritkelen ook altijd heel leuk, en shoplogs en reviews! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er komt trouwens overmorgen een kruidvat shoplog online, hihi! <3

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands