Blog ✿ Wat wil jij zien op m'n site?

dinsdag 14 juli 2015

bloemen
 
Hoi! Ik blog al een aantal maanden op deze blog, over nogal wat onderwerpen. Mijn blog heet BeautyByNienke, maar ik richt me niet alleen op beauty. Ook schrijf ik persoonlijke artikelen, maar ook artikelen over lifestyle, trends, food en fashion. Het is vaak niet moeilijk om blog onderwerpen te verzinnen, ik heb vaak wel wat in mijn hoofd, zodat ik dat uit kan werken en er iets van kan maken. Maar vandaag vraag ik toch aan jullie, wat wil jij zien op deze site? Niet omdat ik zelf geen inspiratie heb, maar omdat ik het belangrijk vind om aan jullie eisen te voldoen. Ik kan 300 blogartikelen schrijven, maar als niemand daar echt iets aan heeft / leuk vind. Is dat nogal zonde. Ik vind het leuk om naar jullie te luisteren, feedbacks mee te nemen en langzaam stapjes vooruit te gaan. Heb jij nog een leuk idee? Laat het me in de comments weten!

Wat wil jij zien op mijn site? Let me know, dan kan ik er mee aan de slag, en zie je het waarschijnlijk ergens aankomende weken op mijn site verschijnen! En wat vind jij op dit moment van mijn site? Laat het me weten, ik ben benieuwd!
 
Liefs, Nienke.

6 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Make-up? Dat kan ik wel doen, en dan in allemaal delen!

      Verwijderen
  2. Ik vind stash aritkelen ook altijd heel leuk, en shoplogs en reviews! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Er komt trouwens overmorgen een kruidvat shoplog online, hihi! <3

      Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!