social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #18

Hoi! Het is weer zondag, dat betekend dat mijn weekelijkse artikel weer voor jullie klaar staat! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje. Zo kun je makkelijk alles terugvinden/teruglezen. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes + intro stukjes hier beneden!


 
Allowaa! De laatste paar dagen waren heerlijk, lekker warm weertje, lekker zonnetje. Aankomende week krijgen wij een typisch gevalletje, wij willen warmte, dus we krijgen dat. Niet helemaal mijn geluksmomentje, want ik vind boven de 30 graden niet super geweldig. Er word gesproken over een hittegolf, op een dag zelfs 40 graden gevoelstempratuur. Wauw, best zomers. Niet dat ik dat nou zo geweldig vind, maar okay. Wij Nederlanders kunnen er wel wat van, zeiken. Maar hey, we krijgen nu onze zin. Zomers weer. Ik schrijf dit reminder artikeltje, omdat het sowieso al heel erg belangrijk is, maar aankomende week nog meer als anders. Genoeg water drinken. Verspreid over de dag zo'n 1,5/2 liter water. Dit is dus de reminder die ik jullie wil meegeven, naast jezelf insmeren is dit natuurlijk wel heel erg belangrijk.
 
Hoi! Ik vond het weer tijd worden voor een TAG, het is een hele tijd geleden dat ik er een ingevuld heb, dus het leek me wel leuk om er vandaag een in te vullen. Het weer is voorspeld, het ziet er uit als super exotisch weer. Dus, ik dacht het is wel leuk om iets zomers te gaan doen. Ik keek wat rond op het internet, en vond deze tag. Het is zomers, en ik ben echt een groot fan van ijs. Dus ik besloot deze TAG te gaan doen. Kijk je mee?
 
Hoi! Zoals je kunt zien, mijn blog heeft een nieuwe lay-out. Ik ben alleen nog lang niet tevreden, helaas. Ik wil de menu balk nog veranderen, zodat ik het kan toepassen naar eigen wens. En, wat ik ook nog graag wil, is de witte achtergrond om de artikelen en sidebar heen, zwart krijgen. Wat bij mij een groot probleem is, aangezien ik daar gisterenavond de hele tijd aan heb zitten kloten. Het lukt maar niet. Daarom laat ik het tijdelijk zo, maar ik hoop -ofcourse- dat jullie me kunnen helpen. Ik moet dit zien te regelen in HTML, wat echt totaal niet meewerkt. Ook vanmiddag is heel veel tijd verspild, alsnog zonder resultaat. Ik deed een oproep op twitter, waar tot nu toe nog geen reactie op is. Is er iemand, maar dan ook iemand die mij kan helpen? Heb jij een klein beetje verstand van HTML? je kan mij redden, ik word er een beetje hopeloos van. Laat het me weten in de comments, maar je kan me ook mailen via: nienkeuitnederland@hotmail.com.
 
Hoi! Het is weer zomer, das wel leuk hoor. In de zomer kan je er weer flink tegenaan met felle lipstick, bronzer en highlighter. Maar wat een veel voorkomend probleem is, make-up smelt als een malle van je gezicht af. Nu heb ik daar gelukkig niet zo veel ervaring mee, bij mij blijft het wel redelijk zitten, zeker met een primer. Maar helaas is dat niet bij iedereen zo. Simpele trucjes die je toe kan passen, waardoor het een stuk beter blijft zitten.
 
Hoi! Het is zomer, en dat betekend dat alle warme winterkleding weer in de kast kan. Veel meiden hebben hun kleding kast weer gevuld, met super leuke zomerkleding. Ik vind zomerkleding persoonlijk leuker dan winterkleding, leuke korte shorts, zomerse topjes en leuke printjes/kleurtjes. Maar dat is heel persoonlijk, wat vind jij mooier? Zomer of winterkleding. Vandaag laat ik jullie vijf zomerse outfits zien, luchtige zomer kleding. Ik vind dit wel een leuk zomers iets, korte broekjes en daarop croptops.
 
 
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands