social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen. #19

 
 
Hoi! Het is weer zondag, dat betekend dat mijn weekelijkse artikel weer voor jullie klaar staat! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje. Zo kun je makkelijk alles terugvinden/teruglezen. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes + intro stukjes hier beneden! Ik heb nu vakantiee, dus ik ga lekker knallen met artikelen schrijven, vooruitwerken en inspiratie opdoen!
Klik op de titel om naar het artikel te gaan.
 
Catrice Sense of Simplicity Collectie
Hoi! Ik blijf het altijd leuk vinden, als er een nieuwe  le collectie bekend gemaakt word. Het is iets leuks, om naar uit te zien. Niet in elke collectie zit iets wat ik wil hebben, maar ik kijk wel altijd even. Aan het eind van de zomer, heeft Catrice weer een leuke nieuwe limited edition collectie voor ons klaarstaan in de winkels. Geïnspireerd is op de minimalistische trend die op dit moment rondgaat! Kijk snel mee om te zien wat Catrice ons over een paar weken te bieden heeft.
 
Hoi! Hebben jullie wel eens van #Roomie gehoord? Een #roomie is een symbool waarmee je laat zien dat je vrienden wilt helpen die het thuis moeilijk hebben. Je staat open voor hun verhaal. Je zet als het ware jouw kamerdeur open, zodat vrienden bij jou kunnen aankloppen als het thuis niet goed gaat. En dat is heel belangrijk want veel van de jongeren die zich thuis niet veilig voelen, denken dat geen enkele vriend wil helpen. Terwijl 94% van de jongeren juist graag wil helpen! Vandaag laat ik jullie allemaal weten, ik ben er ook voor jou! Ook al ken ik jou misschien niet persoonlijk, I'll be there! Voor meer informatie, klik op lees veder.
 
Update
Hoi! De meeste beautymeisjes weten het wel, Essence en Catrice veranderen twee keer in het jaar qua assortiment, een aantal make-up producten gaan er dan uit, met korting, om plaats te maken voor de nieuwe producten die gaan komen. Sinds deze week zijn alle producten van essence bekend, een tijdje geleden deelde ik al een preview, een aantal producten weet je misschien al. Maar dit is echt alles, de producten die er nieuw bij komen, in het vaste assortiment. Ik houd het kort, want het gaat nu gewoon over de producten. Hier onder kan je alles vinden, foto's, prijzen en namen. Welk product wil jij gaan scoren? Let me know.
 
Hoi! Leuk dat je mijn blog een bezoekje komt brengen, ik heb vandaag weer een nieuw artikel voor je klaar staan. Vandaag laat ik tien favoriete make- producten zien, het is niet mijn top-tien, maar producten uit mijn stash die in me op kwamen, dit zijn toch wel echt fijne producten. Ik ben er bewust van, mijn foto's zijn echt bagger. Ik weet ook niet wat er gebeurd is, nogal wazig en heel lelijk met verkeerde belichting. Maar na dit artikel ga ik weer mijn camera gebruiken voor blogartikelen. Ik hoop dat jullie het niet erg  vinden, het spijt me van de slechte kwaliteit foto's. Ik ga hier zeker wat aan doen, het irriteert mij namelijk ook heel erg! Terug naar de tien producten, daar gaat het vandaag om.
 
Hoi! Als je mij persoonlijk volgt, weet je wel dat ik ontzettend uitkijk naar de zomervakantie! Ik ben geweldig fan van vakantie, vrije dagen, wie niet?? Eindelijk, vanochtend was ik voor de laatste keer op school, als tweedeklasser. Ik haalde mijn rapport op, en dat betekend vakantie! Zes weekjes rust en doen waar ik zin in heb. Oh, iloveit. Ik heb nog niet echt een supersuper vakantie gevoel, maar dat komt nog wel. Er komen denk nog wel wat artikeltjes op het gebied van vakantie, zomer enz. Maar dat lezen jullie dan wel weer. Ik heb er in ieder geval zin in! Ik kan deze vakantie lekker bezig zijn met bloggen, en daar ben ik blij mee!
 
Hoi! Het is zomer, een product wat echt bij zomer hoort is bronzer. Tijdens mijn zoektocht naar de perfecte budget shape bronzer, liep ik tegen deze NYC Big Bold bronzer aan. Ik kocht de lichtste kleur, en nam hem mee naar huis. Sindsdien gebruik ik hem elke dag, ik heb hem dus goed kunnen testen en vandaag is het dan eindelijk zover, mijn mening. Een ding hoopte ik, geen oranje wortelkleur.. Is dit voor mij de perfecte bronzer? Lees vooral veder, als je benieuwd bent naar wat ik ervan vind.
 
spam-your-blog
Vandaag is het weer eens tijd om je (beauty)blog of webshop te spammen! Momenteel heb ik zomervakantie en wat is leuker dan blogs bekijken op zo'n moment? Ik vind het heel leuk om nieuwe blogs te leren kennen, dus heb je een blog, let me know! Ik ga alle reacties/blogs bekijken, ik ben benieuwd op welke blogs ik terecht kom! Mocht je geen blog hebben, maar wel iemand in het zonnetje willen zetten, die wel een blog heeft, dat mag ook. Je mag ook spammen voor een (net beginnende) blogger die het verdiend. Succes met spammen! Enjoy.
Liefs, Nienke.

Reacties

  1. Heel Handig! heb jij iets van een zomerrooster ofzoiets?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands