social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Weekoverzicht van de artikelen #20

Hoi! Het is weer zondag, dat betekend dat mijn weekelijkse artikel weer voor jullie klaar staat! Het is weer tijd voor een nieuw weekoverzicht. Alle artikelen die deze week online kwamen, op een rijtje. Zo kun je makkelijk alles terugvinden/teruglezen. Mocht je iets gemist hebben, alles is heel gemakkelijk terug te vinden, alle linkjes + intro stukjes hier beneden! Ik heb nu vakantiee, dus ik ga lekker knallen met artikelen schrijven, vooruitwerken en inspiratie opdoen!
 
 
 
 
 
 


Hoi! Een tijdje geleden werd het bekend welke producten bij esence uit het schap gaan. Alle producten die eruit gaan, kan je last change kopen met 50% korting. Dat is super handig, omdat ik daardoor de producten die ik altijd al wilde hebben, gewoon met korting kan scoren! Essence is niet heel duur, maar als je meerdere producten koopt loopt de prijs nogal snel op, maar met 50% korting ga ik wat meer los in de kruidvat, haha! Beetje slecht uitgelegd maar, jesnaptwelwatikbedoel. Benieuwd naar mijn essence wishlist? Kijk dan vooral veder.
Hoi! Unieke meisjes droom, Helmer ladekast en Antonius inleglades van de Ikea, voor de perfecte make-up organize. Iets wat ik eigenlijk altijd al wilde, maar nooit kon omdat ik nog nooit -He, ja echt?- bij de Ikea geweest ben. Toch werd mijn obsessie heel groot, ik wil het echt heel graag. Mijn make-up is a mess. Troep, zooi en niet meer een logica. Terwijl ik die wel altijd had. Tijdens het 'plannen maken voor de vakantie' legde ik het voorstel voor, samen met mijn zus en moeder ga ik deze vakantie een keer naar de Ikea. Wishlist opgesteld, dit is wat ik écht wil hebben. Can't waight, ik ben nu al fan, terwijl ik de meubelen nog niet eens heb, haha. Beetje wat wishlisten achterelkaar, maar dat komt nu eenmaal zo uit, oeps. Informatie, prijzen enzovoort staan hier beneden. :)
bloemen
Hoi! Ik blog al een aantal maanden op deze blog, over nogal wat onderwerpen. Mijn blog heet BeautyByNienke, maar ik richt me niet alleen op beauty. Ook schrijf ik persoonlijke artikelen, maar ook artikelen over lifestyle, trends, food en fashion. Het is vaak niet moeilijk om blog onderwerpen te verzinnen, ik heb vaak wel wat in mijn hoofd, zodat ik dat uit kan werken en er iets van kan maken. Maar vandaag vraag ik toch aan jullie, wat wil jij zien op deze site? Niet omdat ik zelf geen inspiratie heb, maar omdat ik het belangrijk vind om aan jullie eisen te voldoen. Ik kan 300 blogartikelen schrijven, maar als niemand daar echt iets aan heeft / leuk vind. Is dat nogal zonde. Ik vind het leuk om naar jullie te luisteren, feedbacks mee te nemen en langzaam stapjes vooruit te gaan. Heb jij nog een leuk idee? Laat het me in de comments weten!
A-blogging-foto
Hoi! Ik heb vandaag nog een kleine, korte blogupdate. Ik heb zomervakantie, wat natuurlijk super is. Wat vrije daagjes om te bloggen, andere dingen te doen die ik leuk vind, enz. Ik vond het wel slim, om iets met mezelf -en jullie- af te spreken. De aankomende tijd, komen er om de dag artikelen online. Ik heb niet echt vaste dagen waarop een artikel online komt, ik blog als ik tijd heb, en als ik veel inspiratie heb, komt er elke dag een artikel online. Eigenlijk zoals ik de laatste tijd doe. Deze hele week, en vorige maand juni kwam er elke dag een artikel online. Dat is fijn en leuk, maar niet heel handig. Vanaf morgen, komt er om de dag een artikel online. Waarom? Zodat ik tijd over hou om alvast vooruit te bloggen. Niet super vooruit, maar ik wil ongeveer een weekje vooruit gaan werken. Dat vind ik wel handig. Meer info? Klik dan op lees veder voor iets meer informatie.
Hoi allemaal! Deze week ben ik een aantal keer naar de kruidvat geweest, en heb lekker geshopt. Ik kan echt een van de eerste keren zeggen dat ik echt goed geslaagd ben, en super blij met de aankoopjes ben. Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik geshopt heb, in een shoplog/haul. Eigenlijk alleen maar beauty producten. Make-up producten en verzorgingsproducten. Ik kocht make-upjes die uit het Essence/Catrice schap gaan, body splashes en andere producten. Benieuwd naar de prijzen en naar wat ik allemaal gekocht heb? Kijk dan vooral veder.
Hoi! Ik heb vanaf jongs af aan al gekeken op beautyblog's. Doordat ik het bloggerswereldje leerde kennen, ben ik zelf ook begonnen met bloggen, wat vrij logisch klinkt. Ik volg onwijs veel bloggers, wat soms gewoon niet bij te houden is. Daarom heb ik blogs in twee groepen gedeeld, de blog's die ik echt elke dag wil/kan bezoeken, en de blog's die wel leuk zijn, om zo af en toe te bezoeken. Vandaag wil ik met jullie delen, welke bloggers ik echt fantastisch vind. En ik ook met liefde volg, niet alleen op hun blog, maar ook social media enzovoort. Ik heb er drie uitgekozen, omdat ik het anders wel een beetje teveel vond. Ben je benieuwd naar mijn top drie blogs die ik persoonlijk volg? Kijk dan vooral veder!
Dit was het weekoverzicht alweer, tot volgende week! xo
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands