social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Welke dagen artikelen?

A-blogging-foto
Hoi! Ik heb vandaag nog een kleine, korte blogupdate. Ik heb zomervakantie, wat natuurlijk super is. Wat vrije daagjes om te bloggen, andere dingen te doen die ik leuk vind, enz. Ik vond het wel slim, om iets met mezelf -en jullie- af te spreken. De aankomende tijd, komen er om de dag artikelen online. Ik heb niet echt vaste dagen waarop een artikel online komt, ik blog als ik tijd heb, en als ik veel inspiratie heb, komt er elke dag een artikel online. Eigenlijk zoals ik de laatste tijd doe. Deze hele week, en vorige maand juni kwam er elke dag een artikel online. Dat is fijn en leuk, maar niet heel handig. Vanaf morgen, komt er om de dag een artikel online. Waarom? Zodat ik tijd over hou om alvast vooruit te bloggen. Niet super vooruit, maar ik wil ongeveer een weekje vooruit gaan werken. Dat vind ik wel handig. Meer info? Lees veder voor iets meer informatie.

Ik ga om de dag een artikel online plaatsen, dat betekend dat er morgen een artikel online komt, donderdag niet, vrijdag weer wel en zaterdag weer niet. Elke zondag komt er een vast artikel online, dit is standaard elke week. Het kan dus zijn, dat ik soms een dag oversla, maar dat merken jullie dan vanzelf weer wel. Ik wil niet dat bloggen voelt als een verplichting, maar als hobby en vrijetijdsbesteding. Ik vind het superleuk, maar als het soms even een dag niet lukt, dan lukt het niet.
 
Mijn blogpost hebben trouwens geen vaste tijd om online te komen, meestal plan ik ze in om 00:00. Dan kan je gedurende de dag het artikel makkelijk vinden. Maar als ik op de dag zelf, het artikel nog moet maken, foto's moet schieten enz. Dan lukt dat natuurlijk niet. Daarom komt het artikel later online, dat kan in de ochtend, middag en soms een enkeling zelfs 's avonds zijn.
 
Ik hoop dat jullie het allemaal een beetje begrijpen.
 
 
'Q: Wat vinden jullie ervan?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands