social icons

search

more from the blog

Fashion ✿ Vijf leuke zomer outfits.

Hoi! Het is zomer, en dat betekend dat alle warme winterkleding weer in de kast kan. Veel meiden hebben hun kleding kast weer gevuld, met super leuke zomerkleding. Ik vind zomerkleding persoonlijk leuker dan winterkleding, leuke korte shorts, zomerse topjes en leuke printjes/kleurtjes. Maar dat is heel persoonlijk, wat vind jij mooier? Zomer of winterkleding. Vandaag laat ik jullie vijf zomerse outfits zien, luchtige zomer kleding. Ik vind dit wel een leuk zomers iets, korte broekjes en daarop croptops.


Welke outfit vind jij het leukst?
 
Liefs, Nienke.
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands