social icons

search

more from the blog

Life ✿ Ik sta voor je klaar! // Roomie.

 

Hoi! Hebben jullie wel eens van #Roomie gehoord? Een #roomie is een symbool waarmee je laat zien dat je vrienden wilt helpen die het thuis moeilijk hebben. Je staat open voor hun verhaal. Je zet als het ware jouw kamerdeur open, zodat vrienden bij jou kunnen aankloppen als het thuis niet goed gaat. En dat is heel belangrijk want veel van de jongeren die zich thuis niet veilig voelen, denken dat geen enkele vriend wil helpen. Terwijl 94% van de jongeren juist graag wil helpen! Vandaag laat ik jullie allemaal weten, ik ben er ook voor jou! Ook al ken ik jou misschien niet persoonlijk, I'll be there! Voor meer informatie, lees veder.

Mocht ik je kunnen helpen, de roomie is een teken waarmee je kan laten zien dat je er bent voor mensen die het moeilijk hebben. Zelf vind ik dit een heel mooi en belangrijk initiatief van uit de overheid en andere bloggers! Ik zou je graag willen helpen, mailen kan altijd! Het maakt mij niet uit, ik zou je altijd willen helpen met advies/ een goed gesprek.
 
Je kunt mij altijd mailen: nienkeuitnederland@hotmail.com
 
 
Q: Sta jij ook voor andere klaar? En wat vind jij van #roomie?
Liefs, Nienke.

 

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands