Life ✿ Ik sta voor je klaar! // Roomie.

maandag 6 juli 2015

 

Hoi! Hebben jullie wel eens van #Roomie gehoord? Een #roomie is een symbool waarmee je laat zien dat je vrienden wilt helpen die het thuis moeilijk hebben. Je staat open voor hun verhaal. Je zet als het ware jouw kamerdeur open, zodat vrienden bij jou kunnen aankloppen als het thuis niet goed gaat. En dat is heel belangrijk want veel van de jongeren die zich thuis niet veilig voelen, denken dat geen enkele vriend wil helpen. Terwijl 94% van de jongeren juist graag wil helpen! Vandaag laat ik jullie allemaal weten, ik ben er ook voor jou! Ook al ken ik jou misschien niet persoonlijk, I'll be there! Voor meer informatie, lees veder.

Mocht ik je kunnen helpen, de roomie is een teken waarmee je kan laten zien dat je er bent voor mensen die het moeilijk hebben. Zelf vind ik dit een heel mooi en belangrijk initiatief van uit de overheid en andere bloggers! Ik zou je graag willen helpen, mailen kan altijd! Het maakt mij niet uit, ik zou je altijd willen helpen met advies/ een goed gesprek.
 
Je kunt mij altijd mailen: nienkeuitnederland@hotmail.com
 
 
Q: Sta jij ook voor andere klaar? En wat vind jij van #roomie?
Liefs, Nienke.

 

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!