social icons

search

more from the blog

Life ✿ Mijn strand struggles..

Hoi! Vandaag heb ik een nieuw artikeltje voor jullie, namelijk mijn strand struggles. Ja, ik ga hier serieus een artikel over maken! Hoe erg ik mezelf dan misschien wel belachelijk kan maken, maar hey, een humor artikeltje op z'n tijd is best okay. Goed, ik woon dus maar liefst één straat verwijderd van de boulevard. Dat betekend dat het strand aan m'n voeten ligt. Maar nee, super groot fan van het strand ben ik niet echt. Vandaag behandel ik al m'n 'strand struggles' met jullie. En ja, als extratje, vertel ik ook nog wat over mijn awkward gebeurtenissen, op het strand! Benieuwd naar wat ik allemaal meemaak, en wat ik eigenlijk ook wel een beetje haat aan het strand? Lees dan vooral veder. ;)
Summer Beach Scene HD wallpaper for Standard 4:3 5:4 Fullscreen UXGA XGA SVGA QSXGA SXGA ; Wide 16:10 5:3 Widescreen WHXGA WQXGA WUXGA WXGA WGA ; HD 16:9 High Definition WQHD QWXGA 1080p 900p 720p QHD nHD ; Other 3:2 DVGA HVGA HQVGA devices ( Apple PowerBook G4 iPhone 4 3G 3GS iPod Touch ) ; Mobile VGA WVGA iPhone iPad PSP Phone - VGA QVGA Smartphone ( PocketPC GPS iPod Zune BlackBerry HTC Samsung LG Nokia Eten Asus ) WVGA WQVGA Smartphone ( HTC Samsung Sony Ericsson LG Vertu MIO ) HVGA Smartphone ( Apple iPhone iPod BlackBerry HTC Samsung Nokia ) Sony PSP Zune HD Zen ; Tablet 2 Android ; Dual 4:3 5:4 16:10 5:3 16:9 UXGA XGA SVGA QSXGA SXGA WHXGA WQXGA WUXGA WXGA WGA WQHD QWXGA 1080p 900p 720p QHD nHD ;
 
 
☀ Het strand, palmbomen, super helder water.. Nee, de Noordzee is een grote tegenvaller. Niet zo mooi als de foto hierboven, helaas. Vies, troebel water. Met van alles er in, waar wij geen weet van hebben. (En het ook stiekem niet willen weten.)
 
☀ Maakt niet uit hoe vaak je naar het strand gaat, altijd even een scheerbeurtje voor gladde beentjes. Want ja, geitenwollen sokken en beenhaar van 10 centimeter is nou niet het perfecte ultieme voorbeeld om na te doen.
 
☀ Kwallenbeten. Maar dan ook echt, bah. Vieze beesten, blijf van m'n benen af! Klinkt heel dramatisch, het jeukt alleen heel erg. Maar veder ga je van de kwallen uit de Noordzee niet zomaar dood.. hehe. Gelukkig!
 
☀ Klappertanden, wat kan dat zeewater soms toch koud zijn!
 
☀ De gezellige -kuch- medemensen op het strand. Soms heb je niet de fijnste buren.
 
☀ Oeps, die waterproof mascara is toch niet zoo waterproof! #pandaeyess.
 
☀ Al dat zand, heerlijk. Het zit echt werkelijk OVERAL.
 
☀ Angst om onder gescheten te worden.. door een meeuw. Grootste poepvijand.
 
☀ Als je vrienden met me wilt blijven, stop dan vooral geen kwallen in mijn bikini broekje..
 
☀ Auuwaauw, driehonderd liter zeewater in je oog.
 
☀ Tienduizend keer je handdoek uitkloppen omdat om de zoveel seconden je handdoek helemaal vol ligt met zandbanken.
 
☀ Goh, wat kan ik toch zitten zeiken he! Gelukkig ben ik niet zo'n strand hater. Ik ben er wel een aantal keren te vinden hoor. ;)
 
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands