Personal ✿ Ik heb ein-de-lijk zomervakantie!

donderdag 9 juli 2015

 
Hoi! Als je mij persoonlijk volgt, weet je wel dat ik ontzettend uitkijk naar de zomervakantie! Ik ben geweldig fan van vakantie, vrije dagen, wie niet?? Eindelijk, vanochtend was ik voor de laatste keer op school, als tweedeklasser. Ik haalde mijn rapport op, en dat betekend vakantie! Zes weekjes rust en doen waar ik zin in heb. Oh, iloveit. Ik heb nog niet echt een supersuper vakantie gevoel, maar dat komt nog wel. Er komen denk nog wel wat artikeltjes op het gebied van vakantie, zomer enz. Maar dat lezen jullie dan wel weer. Ik heb er in ieder geval zin in! Ik kan deze vakantie lekker bezig zijn met bloggen, en daar ben ik blij mee!

Heb jij ook al vakantie?

Q: Wat ga jij deze vakantie doen?
Liefs, Nienke.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.