social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Ik heb ein-de-lijk zomervakantie!

 
Hoi! Als je mij persoonlijk volgt, weet je wel dat ik ontzettend uitkijk naar de zomervakantie! Ik ben geweldig fan van vakantie, vrije dagen, wie niet?? Eindelijk, vanochtend was ik voor de laatste keer op school, als tweedeklasser. Ik haalde mijn rapport op, en dat betekend vakantie! Zes weekjes rust en doen waar ik zin in heb. Oh, iloveit. Ik heb nog niet echt een supersuper vakantie gevoel, maar dat komt nog wel. Er komen denk nog wel wat artikeltjes op het gebied van vakantie, zomer enz. Maar dat lezen jullie dan wel weer. Ik heb er in ieder geval zin in! Ik kan deze vakantie lekker bezig zijn met bloggen, en daar ben ik blij mee!

Heb jij ook al vakantie?

Q: Wat ga jij deze vakantie doen?
Liefs, Nienke.

 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands