social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Ikea room wishlist.


Hoi! Unieke meisjes droom, Helmer ladekast en Antonius inleglades van de Ikea, voor de perfecte make-up organize. Iets wat ik eigenlijk altijd al wilde, maar nooit kon omdat ik nog nooit -He, ja echt?- bij de Ikea geweest ben. Toch werd mijn obsessie heel groot, ik wil het echt heel graag. Mijn make-up is a mess. Troep, zooi en niet meer een logica. Terwijl ik die wel altijd had. Tijdens het 'plannen maken voor de vakantie' legde ik het voorstel voor, samen met mijn zus en moeder ga ik deze vakantie een keer naar de Ikea. Wishlist opgesteld, dit is wat ik écht wil hebben. Can't waight, ik ben nu al fan, terwijl ik de meubelen nog niet eens heb, haha. Beetje wat wishlisten achterelkaar, maar dat komt nu eenmaal zo uit, oeps. Informatie, prijzen enzovoort staan hier beneden. :)
 • Ikea Helmer ladekast, white. €29,95.
 • Ikea Antonius bestekladers. €1,50 p/s.
 • Ikea Halmer nachtkastje, white. €29,95.
 
Een week geleden veranderde ik mijn kamer, ik vind alles veel beter en mooier, wit vind ik een mooie kleur, ik heb al een aantal witte meubels/spulletjes, dus het combineert wel lekker. Ik vind het echte rust uitstralen, deze meubels vind ik er goed bij passen. De Helmer ladekast koop ik om mijn make-up stash en verzorgingsproducten in te doen, ik vind het een handig kastje. De eerste vier lades gaan waarschijnlijk gevuld worden met mijn make-upjes, daarvoor wil ik vier Antonius besteklades kopen. Die passen precies in de helmer lades, echt perfect om make-up in te bewaren. Veder heb ik nog niet echt een mooi, bijpassend nachtkastje. Ik vind de witte Halmer nachtkastjes simpel maar mooi, past goed bij m'n bed. Twee lades, waar dus ook weer mijn troep ik kan. Waarschijnlijk ga ik in de onderste lade van de kast mijn schoolboeken bewaren, ziet er vaak niet zo heel opgeruimd uit om ergens zichtbaar neer te leggen/zetten dus in een mooie witte kast vind ik wel heel handig opgelost.
 
Q: Wat vind jij van Ikea meubels?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Ik heb dezelfde wishlist als jou, alleen dat kleine kastje niet dan! Ik twijfel alleen nog een beetje tussen een helmer of een alex kast .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De alex kast is idd heel mooi, maar ook wel een stukje duurder. Daarom heb besloten om toch maar voor de helmer te gaan, haha! Rijke tatta's, niet normaal.

   Verwijderen
 2. Wat slim om zo'n besteklade te gebruiken! Dat ga ik misschien ook wel doen, hihi. Bedankt voor de tip!
  Ik wil zelf heel graag een extra boekenkast, voor eh, spullen (waarvoor anders). Ik twijfel zo,want ik kan een 'gewone' Billy nemen, maar ook bijv. zo'n kast met vierkante kastjes, waarvan ik de naam even kwijt ben. :-)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan, haha! Zo help je nog eens iemand. ;D

   Verwijderen
 3. Leuk! Ik wil zelf eigenlijk ook heel erg graag hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaah dit ziet er echt leuk uit! Ik de linker maar dan net iets anders, ook van de ikea :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Ik heb het kleine kastje ook, superhandig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Welkom bij de helmer kast fan club, haha! ;d

   Verwijderen
 7. Die grote kast wil ik ook!! Helaas heb ik er niet genoeg plaats voor in ons kleine appartementje :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, Ikea heeft altijd zo'n leuke dingen! Leuke items heb je uitgezocht! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands