social icons

search

more from the blog

Persoonlijk ✿ Mijn top-3 favo blog's die ik volg!

Hoi! Ik heb vanaf jongs af aan al gekeken op beautyblog's. Doordat ik het bloggerswereldje leerde kennen, ben ik zelf ook begonnen met bloggen, wat vrij logisch klinkt. Ik volg onwijs veel bloggers, wat soms gewoon niet bij te houden is. Daarom heb ik blogs in twee groepen gedeeld, de blog's die ik echt elke dag wil/kan bezoeken, en de blog's die wel leuk zijn, om zo af en toe te bezoeken. Vandaag wil ik met jullie delen, welke bloggers ik echt fantastisch vind. En ik ook met liefde volg, niet alleen op hun blog, maar ook social media enzovoort. Ik heb er drie uitgekozen, omdat ik het anders wel een beetje teveel vond. Ben je benieuwd naar mijn top drie blogs die ik persoonlijk volg? Kijk dan vooral veder!

Kleine mededeling, de blog's staan niet op volgorde van top 3, maar ik vind alle drie de bloggers (nou eigenlijk vier, maar dat begrijp je later pas) even goed. Of nou ja, alle drie/vier even leuk om te bezoeken en artikelen van te lezen. Als je snapt wat ik bedoel, is alles prima.

Elise & Esther // Happilyeverafterx
Esther en Elise, toch wel mijn meest geliefde bloggers van het moment! Ik volg ze al een tijdje, maar de laatste tijd meer dan ooit. Hun instagram accounts zijn echt perfect, en ik haal zoveel inspiratie uit hun make-up collecties en FOTD's. Niet normaal, hoe fangirl kan ik zijn. Haha, het geeft niet. Ik vind ze gewoon ontzettend leuk. Op hun blog nog nooit artikelen tegen gekomen waarvan ik denk heh, waarom zou ik dit lezen?. Elke dag staat er weer trouw een leuk artikel online! Het zijn twee bloggerszusjes, en ik vind ze geweldig! Volg jij ze al? Zeker doen hé!
 
Esmée // Beauty By Esmee
Esmée volg ik echt al sinds ze een maandje blogde, en ik volg haar nog steeds! Ook haar instagram account bestaat uit perfectie, blogpost's zijn ook geweldig. En ook uit haar haal ik heel veel inspiratie voor mijn eigen make-up stash, haha. Ongeveer 1/3 artikelen in de week, wat nogal verschillend is, maar dat maakt niet uit. Ze is overigens ook youtuber, haar stash videos/opruimvideos zijn echt aan te raden! Elke keer als er een video online staat, ben ik blij. Heel awkward, maarja het is nou eenmaal zo. Esmée is iets meer van mijn leeftijd, maar heeft al heel veel bereikt. Ik vind dat ze in een aantal maanden echt gegroeid is.
 
Mascha // Beautygloss
En dan iets wat niemand zou verbazen. Ja, ook ik volg Mascha. Ze is toch wel de moeder van alle bloggers. Ik hoef over haar niet veel te vertellen en uit te leggen, volgens mij kent iedereen haar wel. Ik volg haar op instagram, twitter, YouTube en haar blog. Elke dag kijk ik haar dagelijkse vlogs. Ben ook fan van haar! Ookal is ze iets ouder dan mijzelf, ik kan veel van haar leren!
 
 Q: Welke bloggers volg jij met heel veel liefde?
 Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Leeuk! Ik ken alleen Beautygloss (natuurlijk), maar de andere twee ga ik zeker nu bekijken :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk om te lezen en wat ontzettend lief dat Esther en ik er tussen staan. Hihi heel erg leuk! Ik heb ook wel een aantal die ik dagelijks lees zoals Glamandglitters, Belleviefashion en Veracamilla.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw, wat leuk dat je reageerde! Ik lees het nu pas, haha. Toch wel vreemd om na een halve-wifi loze vakantie weer terug te zijn. Echt zo leuk dat je gereageerd hebt! Had ik echt niet verwacht, haha. Liefs,

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands