social icons

search

more from the blog

Update ✿ Terug van vakantie, nieuw blogrooster.

Hoi allemaal! Ik ben vandaag thuisgekomen van een weekje op vakantie. Ik heb het heel erg naar m´n zin gehad, maar ben toch wel weer blij dat ik thuis ben. Lekker eigen bed, alle spulletjes in handbereik en de wifi, haha. Het was de afgelopen week nog al stil, ik had wel een paar artikeltjes ingepland, maar die had ik nog op het laatste moment in elkaar geflanst. Ik heb op vakantie veel leuke dingen gedaan, maar ook veel nagedacht. Ik vind dat zo fijn om te doen, doelen te stellen en inspiratie op doen. Daarom wil ik vandaag jullie iets mededelen, wat naja, opzicht best belangrijk is. Namelijk nieuwe dagen om te bloggen. In de toekomst gaan er wat minder artikelen in de week online komen, en een vast ´elke week ritueel-artikel´ gaat verdwijnen. Benieuwd naar hoe en wat? Lees dan vooral veder.
 

Een aantal weken -Maar liefst 21 weken lang- kwam er standaard elke zondag een weekoverzicht online. Elke week alle artikelen op een rijtje, met linkjes en al. Omdat ik dus minder artikelen in een week wil gaan maken, is dat een beetje overbodig. Daarom zullen er geen weekoverzichten meer komen.
 
Ik heb ervoor gekozen om mijn blog op een lager pitje te gaan zetten, omdat ik over een paar weken weer druk in de weer moet voor school, ik ga naar de 3de en dat vraagt veel tijd. Niet alleen het huiswerk en het aantal lesuren zitten dan in de weg, maar omdat ik in de derde al een deel van mijn examens af zal gaan leggen, is het belangrijk om goed bezig en gefocust te zijn op school. Wat, haha, voor mij nog best een opgave gaat worden.  Maar het is niet alleen school, ik wil ook gewoon tijd hebben voor andere hobbies. Ik wil dat bloggen niet gaat voelen als een verplichting. En ik heb liever maar 1, goed artikel per week, dan 6 in elkaar geflanste stukjes. Ik heb me voorgesteld om vaste dagen aan te nemen, dat is wel zo overzichtelijk en duidelijk. Hieronder staat het rooster.
 
Maandag- Geen artikel online.
Dinsdag- Soms een extra artikel.
Woensdag- Een artikel online.
Donderdag- Geen artikel online.
Vrijdag- Soms een artikel online.
Zaterdag- Een artikel online.
Zondag- Geen artikel online.
 
Zoals je hierboven kunt zien, op Maandag, Donderdag en Zondag komen er geen artikelen online. Op de dagen Woensdag en Zaterdag kan je sowieso een artikel online verwachten. Dus dat zijn de twee, echt vaste dagen. En op de dagen Dinsdag en Vrijdag kan er waarschijnlijk wel soms iets online komen, maar dat hangt ervan af of ik tijd/zin heb. So, that is it.
 
Q: Wat vind je van mijn besluit en wat wil jij graag zien op m´n site?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands