social icons

search

more from the blog

Beauty ✿ Wishlist Make-up Revolution.

Hoi allemaal! Ik kan de laatste tijd echt wel zeggen dat ik fan ben van Make-up revolution. Ik vind dat echt een super mooi make-up merk. Het is allemaal super budget, verschil in kleuren, prima pigmentatie en echt mooie verpakkingen, dus echte make-up pareltjes. Ik zit de laatste tijd een beetje te kijken wat het merk allemaal heeft en welke producten me mooi lijken. En ja hoor, ik heb weer een heuse wishlist opgesteld. Het is niet superveel, maar de producten zien er voor mij, heel belovend uit! Ik weet eigenlijk nog niet precies wanneer ik een bestelling ga plaatsen, daar wacht ik nog even mee. Ik heb sinds kort mijn helmer make-up ladekast. Waar ik heel blij mee ben, maar ik wil eerst alles op orde krijgen en kijken of ik überhaupt nog plek heb voor make-up. Hihi, benieuwd naar mijn wishlist? Kijk dan vooral veder.

 
Nummers & Namen.
  1. Make-up Revolution Amazing lipstick Bliss.
  2. Make-up Revolution Amazing lipstick Dazzle.
  3. Make-up Revolution Highlighter Golden lights.
  4. Make-up Revolution Highlighter Peach lights.
  5. Make-up Revolution Amazing lipstick Dusky.
  6. Make-up Revolution Amazing lipstick Treat.
 
De lipsticks kosten €1,49 per stuk, wat echt geen drol is. Ik ben heel erg benieuwd naar de lipsticks! Ik heb er heel veel goeds over gehoord. En heel wat mooie swatches gezien. Vind het wel jammer dat ze geen mooie lila kleur hebben, omdat ik daar al heel erg lang naar opzoek ben. Nog even door zoeken dus. De highlighters lijken mij zoo mooi! Ik heb nog niet zoveel highlighters, en gebruik het ook nauwelijks. Dus daarom wil ik daar verandering in gaan brengen, door deze mooie producten. De highlighters kosten €3,79 per stuk. Ietsjes duurder, maar alsnog heel cheap.
 
Q: Heb jij ervaringen met een van deze producten? En wat staat er op jou'n wishlist? Let me know.
Liefs, Nienke.
 

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands