Blog ✿ Nieuwe lay-out!

zondag 30 augustus 2015

Hoi allemaal! Gisteren kwam er geen artikel online, dat komt omdat ik druk bezig was met het maken van een nieuwe layout! En sinds vandaag is 'tie af. Ik ben er heel blij mee! Met lekker wat kleur en een mooi geheel. Echt wauw, ik vind dit weer een hele verbetering!
 

 Het spijt me van dat er gisteren geen artikel online kwam, maar ik was druk bezig. Overigens heb ik geen vaste upload dagen meer, er komen nu gewoon random 2/3 artikelen in de week. Ik hoop dat jullie dat niet erg vinden. Ik heb het echt onwijs druk. En ondanks ik in de derde zit, over een maand beginnen mijn eerste SE's. Dus waarschijnlijk word dat nog heel wat leren en proberen.. Mijn eerste weekje school zit er weer op, en dat was ontzettend zwaar. Het is zo moeilijk om weer in een bepaald ritme te komen. Hoe gaat dat met jou? Heb jij ook zoveel moeite met in ritme te komen? Heb je nog vakantie of zit je alweer op school, laat het me weten! Vind ik leuk om te weten.
 
Q: Wat vinden jullie van de nieuwe lay-out?
Liefs, Nienke.

6 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!