Bloggers ✿ Spam je blog! #6

zaterdag 22 augustus 2015

Hoi allemaal! Ik weet dat veel van jullie ook bloggen. Dat vind ik echt heel erg leuk! Want als bloggers onder elkaar is het vaak heel gezellig. Normaal vind ik spammen vervelend. Reacties moeten geen reclameborden worden. Vandaag mag je echter wel in de reacties iets vertellen over je blog en een linkje achter laten. Vertel waar jou blog over gaat zodat andere er een kijkje op kunnen nemen. Ik zal zelf ook de blogs doorkijken, ben namelijk heel nieuwsgierig naar jullie en of er grote talentjes tussen zitten, ik ben heel benieuwd!Liefs, Nienke.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben de anonieme blogger achter de blog withlovefroms.weebly.com
  Ik schrijf over alles wat mij in het dagelijkse leven bezig houdt: fashion, beauty, reizen, lifestyle en lekker eten! Ik zou het super vinden als je eens langs komt en een reactie achter laat!
  Liefs! <3
  S.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepiieee! Op http://zolea.be blog ik over natuurlijke verzorging :) je vindt er veel informatie over ingrediënten, reviews van producten en leuke DIY's!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.