Mogelijk gemaakt door Blogger.

Healthy ✿ 5 zomerse fruitsoorten.

Hoi allemaal! Ik heb windows tien, maar dat werkt niet heel handig op blogger. Daarom hoop ik dat alles wel goed gaat, maar als er iets raars in dit artikel is, komt dat waarschijnlijk daardoor.. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Het is zomer, en in de zomer ben ik vaak extra blij met het fruit. Ik weet niet waarom, maar in de zomer kan ik intens genieten van bepaalde fruitsoorten, die er in de winter niet zijn. In de zomer vind ik fruit gewoon iets lekkerder smaken, en krijg je er echt zo'n zomers gevoel van. Vandaag deel ik met jullie mijn meest favoriete zomerse fruitsoorten met jullie. Gewoon ter inspiratie, en om in een lekker zomers sfeertje te blijven. Want hey, wie houd er niet van fruit?
 

Als allereerst, aardbeien.
Ohwauw, die vind ik zo onwijs lekker! Heerlijk zoet en zo verslavend. Extra lekker als de aardbei koud is.

Watermeloen.
Ik ben niet zo'n hele fan van meloenen, maar alleen watermeloen vind ik wel lekker. Niet altijd even gemakkelijk om te eten, maar echt onmisbaar in de zomer!

Ananas.
Ananas vind ik ook heerlijk. De smaak van ananas is heel lekker, zeker op een warme, zomeravond. Heel lekker voor tussendoor. En ideaal om stukjes ananas mee te nemen in een bakje als tussendoortje.

Frambozen.
Heel lekker in smoothies, maar eigenlijk eet ik ze bijna nooit los op. Ik weet niet waarom, maar ik vind het gewoon lekkerder om er een smoothie of ijsje van te maken. :)
 
Kersen.
Ohh, net zoals aardbeien vind ik dit zo verslavend! Haha, soms blijf ik ze eten. Niet normaal, zo lekker vind ik kersen. <3


Q: Wat zijn jou'n favoriete zomerse fruitsoorten?
Liefs, Nienke.