social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ✿ Mylifeasnien #1

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuw kletsartikeltje voor jullie. De school is weer begonnen, en het gewone leven gaat weer beginnen! Ik heb al vaker een kletsartikel gemaakt, maar nooit echt met een thema. Het was nooit een onderdeel van mijn blog. Nu wil ik het er wel van maken, onder de naam 'Mylifeasnien'. De artikelen die ga schrijven, zijn persoonlijke updates. Ik weet niet of dit heel leuk is om te lezen, maar als je het dit wel leuk lijkt, laat het mij dan vooral weten! Dan weet ik dat, en kan ik dit vaker doen. Pak er vooral wat lekkers bij, want het is tijd om lekker te gaan kletsen over persoonlijke dingen!


Einde van de vakantie.
Mmeehh. Gisteren was mijn laatste vakantiedag, en vandaag was ik alweer op school te vinden. Rooster ophalen, en even kort gesprek in de klas. Het is jammer, maar helaas moet ik er aan geloven. Ergens heb ik er weer zin in, maar na 6 weken chill te leven, is het moeilijk om weer in een ritme te komen. Elke ochtend weer om half zeven op, het word een hele klus. Ik ben zeker geen ochtendmens, en dat is echt een heel groot persoonlijk probleem. Ik kom heel moeilijk in slaap, soms kan ik uren bezig zijn met rustig slaperig te worden. Jaja, het word heel wat! Maar toch ben ik wel blij, weer gezellig onder allemaal mensen, het schoolleventje en weekenden met een hele betekenis. Huiswerk is dan weer iets rotter, maar dat is iets wat gewoon gebeuren moet. Zoiets word nooit leuk. Wanneer moet jij eigenlijk weer naar school? Zit je alweer op school, of heb je nog vakantie? Laat het me weten in de comments, dat vind ik altijd leuk om te lezen!

School.
Hierboven heb ik het eigenlijk al een beetje over school gehad, maar nu wil ik het nog even hebben over school en het bloggen combineren. Een tijdje geleden heb ik besloten om nog maar twee of drie artikelen in de week online te zetten. Van 5 artikelen in de week naar 2/3, is een best grote stap. Maar dat heb ik besloten, en daar ben ik achteraf heel erg blij mee. Bloggen voelt niet meer als een verplichting. Ik raak niet meer snel in de stress als ik nog niks klaar heb staan, het is oké. Ik weet zelf dat er elke Woensdag en Zaterdag iets online moet staan, en dat is goed. Als jullie trouwens nog ideetjes hebben, laat het me weten! Soms is het moeilijk om een onderwerp te vinden om een blogartikel over te maken. Dus mocht je nog een verzoek hebben, laat het me weten!

Zoektocht naar een camera.
Ik heb het al vaak genoeg gezegd, ik vind de blog foto's die ik maak, afschuwelijk lelijk. De laatste tijd ben ik op internet aan het zoeken en kijken voor een camera. Ik weet nog niet precies welke ik wil, maar ik heb er -naar mijn idee, want ik heb er weinig verstand van- wel een mooie op het oog. Ik zoek wel een goedkope, want veel geld heb ik niet. Mocht je nog een aanrader voor me hebben, laat het me weten!

Hoe gaat het nu met mij?
Met mij gaat het op dit moment goed. Heel stabiel eigenlijk. Het blijft wel moeilijk, maar het gaat naar mijn idee, op dit moment best goed. We zijn nu al een paar maanden met z'n drieën thuis. Een echt vrouwen leventje. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet zeggen, maar het gaat heel moeilijk/wennen worden, als papa weer thuis komt. Ik ben een lange tijd heel boos op hem geweest, onmacht, teleurstelling en kapot er van geweest. Het was ook een rottijd, en er zijn vreselijke dingen gebeurt.. Maar ik denk dat ik nu op een punt ben, dat ik het wel weer een kans gun. We moeten door, hoe moeilijk dat soms ook is. Al zoveel dingen meegemaakt, voor hetere vuren gestaan. Nu is het tijd voor een betere periode! Trouwens heel erg bedankt voor alle lieve berichtjes die ik van jullie gehad heb, dat heeft me in die tijd enorm gesteund! <3

Q: Vaker dit soort artikelen?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Hey hey! Ik heb zelf de canon eos 1100 d en ik vind dat je er mooie foto's mee kan maken. Misschien eens kijken op marktplaats? Verder kan je tegenwoordig ook al echt veel met de camera van je telefoon bereiken! Zorg dat je echt in het juiste licht zit dus niet onder een lamp etc, daardoor krijg je vaak van die doffe kleuren :o! En anders nog even bewerken met een programma? Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lieve reactie! Inderdaad al heel veel probeert met lampen en verschillende apparaten en programma's. Ben zelf niet zo van het tweedehands kopen op marktplaats, tenminste niet voor camera's. Je weet maar nooit wat die gene er al allemaal gedaan mee heeft. Ik begin liever met een frisse nieuwe! Klinkt raar, maar zo denk ik nou eenmaal. :)
   Heb zelf de Canon Powershot SX400 IS op het oog. Lijkt me een mooi ding voor €149. Al behoorlijk wat goede dingen over gehoord/gelezen, dus wie weet!

   Verwijderen
 2. Dit soort artikelen vind ik altijd wel interessant. Ik heb nog 2 weken extra vakantie dan de rest in het noorden, dus ik begin volgende week dinsdag weer. Dan heb ik 11 weken vakantie gehad<3 Idd moeilijk om dan weer in het ritme te komen. Ik ben ook op zoek naar een camera, lastige klus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat leuk! Veel plezier in de aankomende dagen dan maar he! Geniet er nog maar even van en wauw, 11 weken is lang! Succes met het vinden van een camera! Laat je het me weten als je meer weet over welke je wilt (en/of gekocht hebt)?

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands