social icons

search

more from the blog

Personal ✿ Waarom ik bloggen leuk vind en het mijn hobby is.

Hoi allemaal! Vandaag is het artikel een dag te laat, het spijt me. Normaal komt er altijd op woensdag een artikel online. Maar door al die vakantie dagen, haha. Ik ben helemaal in de war en weet soms niet eens wat voor'n dag het is. Ik kijk nu wel elke dag op mijn mobiel, en kan ook wel dagen bij elkaar op tellen, maar gisteren had ik gewoon een onwijs leuke dag en had even geen tijd en zin om achter de laptop te gaan zitten. Daarom komt er een artikel een dagje later online. Vandaag heb ik een heel leuk artikel, namelijk over bloggen. Want waarom vind ik bloggen zo leuk, waarom is het mijn hobby? Vandaag vertel ik het je allemaal. Benieuwd naar wat ik zo leuk vind aan bloggen? Lees dan vooral veder.
Vervelen

Als blogger hoef ik me nooit meer te vervelen. Ik ga gewoon een blogpost schrijven of foto’s maken, altijd wel wat te doen. Geen verveelsessie‘s meer dus, onwijs fijn en leuk! Zeker in vakantie tijd en op regenachtige dagen is het heel fijn om mijn eigen blog te hebben.

Volgers

Wat ik zelf echt heel leuk vind is dat ik zie dat mensen mijn berichten echt lezen en ook reageren, mijn Instagram acocunt gaan volgen en daar allemaal likes geven, onwijs lief! Het lijkt heel vanzelfsprekend maar toch vind ik het wel speciaal. Dus bedankt alle lieve lezers!

Mijn eigendom

Ik vind het fijn om een stukje eigendom te hebben op het web. Dit is mijn site en ik zet er dingen op die ik leuk vind. Zo onwijs leuk, omdat het toch wel een stukje verantwoordelijkheid geeft, klinkt misschien wel een beetje raar. Maar het is wel zo, haha.

Mijn redenen waarom bloggen zo leuk is:

1. Op je blog kun je je verhaal kwijt en lekker van je afschrijven.
2. Bloggen is de leukste manier om te ‘praten’ over wat je leuk vindt en je bezighoudt.
3. De interactie met lezers is denk ik wel één van de mooiste dingen van het bloggen. Weten dat er mensen zijn die je blog lezen en sommige zelfs reageren is echt fijn.
4. Je komt via je blog in contact met mensen die wellicht dezelfde hobby hebben; bloggen!
5. Door mijn blog ben ik een stuk creatiever bezig.


Q: Ben jij ook een blogger, en wat vind jij zo leuk aan bloggen?
Liefs, Nienke.

Reacties

  1. Leuk artikel ik wil ook ooit nog eens een blog gaan beginnen maar twijfel nog erg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat leuk! Ik zou het alleen doen als je het echt wilt, omdat dit iets is wat veel tijd gaat kosten. Laat het me weten als je het doet, en deel even een linkje!

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands