social icons

search

more from the blog

Review ✿ Make-up Revolution // Mermaids Forever palette.

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review schreef over een product. Eigenlijk heb ik super veel producten, maar zijn al te oud en te veel gebruikt om er nog een review over te gaan schrijven. Ik vind dat een product vers moet zijn, zodat je ook mooiere foto's kunt maken. Vandaag heb ik voor jullie weer een review, eigenlijk moest dit artikel gisteren al online zetten, maar had me in de dag vergist, oeps. Maar een tijdje geleden kwam dit palette uit, vond hem mooi dus besloot ik hem te bestellen. Het gaat om het Mermaids Forever palette. Benieuwd wat ik van dit kleurrijke palette vind? Kijk dan vooral veder!
Deze foto heb ik niet zelf gemaakt, omdat mijn palette echt een onwijs rommelpalette is..
Photo credits by: make-up-pixi3.
Het Mermaids Forever palette bestaat uit 32 gevarieerde kleuren. Waar de eerdere Ultra Eyeshadow paletten vooral uit neutrale kleuren bestonden, bevat Mermaids Forever wel wat meer felle kleuren. Waarmee je heel veel verschillende looks mee kan maken. Daarom vind ik dit palette heel handig voor in mijn stash, als ik voor kleur wil gaan kies ik meestal voor dit palette.
Ook dit palette zit in een simpel stijlvol zwart doosje. Het enige nadeel dat daar ondertussen wel aan zit is dat ik de paletten niet makkelijk uit elkaar kan houden. Veel mensen bewaren ze daarom in de kartonnen doosjes, maar omdat ik maar twee van 'dezelfde grote/ dezelfde palettes' heb, vind ik dat niet echt nodig. En natuurlijk staat er wel op de achterkant wel palette het is, maar verder zijn ze identiek.
Photo credits by: Make-up Revolution.
De oogschaduws zijn op kleur gesorteerd, wat handig is als je een ooglook in een bepaalde kleur wil maken. Je kunt zo van bijvoorbeeld de blauwe oogschaduws makkelijk zien welke de lichtere en de donkere zijn. Ik vind het onwijs mooie kleuren! En heel goed geprigmenteerd. Niet alle kleuren even goed, maar de kleuren zijn redelijk goed op te bouwen.
Het is een heel mooi, kleurrijk palette. Heel handig om te kopen als je beginnend bent met make-up, omdat je dan echt al heel veel verschillende kleuren in een palette. Voor de prijs hoeft je het ook echt niet te laten, dit palette met maar liefst 32 kleuren kost namelijk maar €9,99. En is te verkrijgen op verschillende webshops online.  Zoals Makeupmusthaves en Beauty88.
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Reacties
  1. Ik vind het echt een onwijs handig palette, gewoon alles in een. Deze had ik ook meegenomen op vakantie, zoveel verschillende looks mee kunnen maken. :)

   Verwijderen
 2. Wauw deze wil ik hebben! o:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Online is het te bestellen via beauty88 & makeupmusthaves. Ik vind het een heel fijn palette, zeker omdat hij maar een tientje kost. ;D

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands