social icons

search

more from the blog

BEAUTY ✿ MIJN STASH IN AANTALLEN.

Hoi! Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Namelijk mijn make-up stash in aantallen. Als ik mijn nieuwe camera heb, ga ik alle producten per categorie laten zien, maar als voorproefje heb ik vandaag al mijn make-up producten in getallen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Zelf vond ik het heel leuk om te tellen, omdat dat een beeld schetst van hoe groot je stash eigenlijk is. Ik ben niet echt heel erg geschrokken, naja een beetje dan. Maar ben alsnog wel tevreden met de hoeveelheid die ik heb. Benieuwd naar mijn stash in aantallen? Kijk dan vooral veder.

Gezicht.

 • Primer: 3
 • Concealer: 6
 • Foundation/bb-cream/cc-cream: 8
 • Gezichtspoeder: 7
 • Blush: 11
 • Bronzer: 4
 • Highlighter: 3

Lippen.

 • Potloden: 4
 • Vloeibare lipsticks: 3
 • Lipgloss: 19
 • Lipsticks: 27
 • Lippenbalsems: 18

Ogen.

 • Basisproducten: 6
 • Wenkbrauwproducten: 3
 • Oogschaduw mono's: 12
 • Grote(re) oogschaduwpaletten: 15
 • Oogpotloodjes: 21
 • Eyeliners: 7
 • Mascara's: 10

Nou, dat was het dan!
Q: Heb jij een grotere make-up stash of juist kleiner? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!

Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Wat leuk om te zien! Ik heb wel veel minder. p:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, haha. Maakt niet uit. Veel of weinig, als je er zelf maar gelukkig mee bent! :D

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands