BEAUTY ✿ MIJN STASH IN AANTALLEN.

vrijdag 4 september 2015

Hoi! Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie. Namelijk mijn make-up stash in aantallen. Als ik mijn nieuwe camera heb, ga ik alle producten per categorie laten zien, maar als voorproefje heb ik vandaag al mijn make-up producten in getallen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen. Zelf vond ik het heel leuk om te tellen, omdat dat een beeld schetst van hoe groot je stash eigenlijk is. Ik ben niet echt heel erg geschrokken, naja een beetje dan. Maar ben alsnog wel tevreden met de hoeveelheid die ik heb. Benieuwd naar mijn stash in aantallen? Kijk dan vooral veder.

Gezicht.

 • Primer: 3
 • Concealer: 6
 • Foundation/bb-cream/cc-cream: 8
 • Gezichtspoeder: 7
 • Blush: 11
 • Bronzer: 4
 • Highlighter: 3

Lippen.

 • Potloden: 4
 • Vloeibare lipsticks: 3
 • Lipgloss: 19
 • Lipsticks: 27
 • Lippenbalsems: 18

Ogen.

 • Basisproducten: 6
 • Wenkbrauwproducten: 3
 • Oogschaduw mono's: 12
 • Grote(re) oogschaduwpaletten: 15
 • Oogpotloodjes: 21
 • Eyeliners: 7
 • Mascara's: 10

Nou, dat was het dan!
Q: Heb jij een grotere make-up stash of juist kleiner? Laat het me weten, ik ben heel benieuwd!

Liefs, Nienke.

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om te zien! Ik heb wel veel minder. p:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, haha. Maakt niet uit. Veel of weinig, als je er zelf maar gelukkig mee bent! :D

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!