social icons

search

more from the blog

Blog ✿ Spam je blog/webshop!

Hoi allemaal! Vandaag is het weer tijd om je webshop of blog te spammen. Eens in de zoveel tijd, geef ik daar alle vrijheid voor en vandaag is het weer zover! Mocht je het leuk vinden om anderen te vertellen waarom ze naar jouw blog zouden moeten kijken of waar ze in jouw webshop zouden moeten bestellen, doe dat dan in de comments! Ik vind het altijd heel leuk om alle reacties door te lezen en je blog/webshop te bezoeken!
Spam je Blog! www.elisejoanne.nl

♥ Je hoeft maar één keer te spammen, dat is meer dan voldoende;
♥ Er is een daarvoor bestemd vakje voor je URL, in de tekst hoef je deze niet te herhalen;
♥ Geef een leuke beschrijving van je website, maak het aantrekkelijk voor de ander om te kijken;
♥ Kijk ook eens bij een ander, zo ontdek je weer nieuwe websites om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!

Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Ik heb nog geen blog maar twijfel of ik er eem aan wil gaan maken wat is beter wordpress of blogspo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alleen maar ervaring met blogspot, dus ik kan je helaas niet helpen. Heel veel succes! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief dat we mogen spammen, ik hou van dit soort posts, haal er altijd wat leuke nieuwe blogjes uit! Mijn naam is floor en op mijn blog schrijf ik over alles wat mij bezighoud, van lekker eten tot fashion<3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat lief mijn blog is rachelkromdijk.nl ik plaats vooral veel beauty artikelen, persoonlijke artikelen en tutorials ook maak ik video's op youtube!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands