social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ✿ School, tentamens, bloggen, hoe gaat het nu met me.

Hoi allemaal! Zoals je kunt zien word het weer wat levendiger op mijn blog. Het spijt me dat het de afgelopen paar weken er een beetje bij ingeschoten is. Ik heb het mega druk op school en ik word dood gegooid met huiswerk. Het gaat wel, maar met veel tijd en moeite. Daarom stond mijn blog op een wat lager pitje. Ik heb de draad weer opgepakt en heb vandaag al 5 artikeltjes vooruit geschreven. Dat is een fijn gevoel! Ik ben heel veel aan het vooruit aan het schrijven in weekend zodat deze artikelen gespreid over de week online kunnen komen. Even een kletsartikeltje tussendoor.
pale_skies_by_atomicbrownie-d6s3l3f

School/tentamens
Ik zei al dat ik het mega druk heb met school. Ik zit 37 uur in de week op school en daarnaast heb ik bergen huiswerk en leerwerk. Deze week heb ik mijn eerste tentamen gehad. Ik zit pas in de derde, maar doe voor een klein deel al examens voor in de 4de omdat het anders te veel is om in de 4de te doen. Ik heb mij cijfer nog niet binnen, maar geloof dat het wel goed zit. Volgende week heb ik mijn tweede tentamen en een aantal andere proefwerken, daarvoor moet ik nog heel veel leren.. Het is heel moeilijk om er weer in te rollen. Ik ben wel weer gewend om naar school te gaan. Maar zo leuk is het niet. Heel veel verplichtingen en ik ben 24/7 onwijs moe.

Bloggen
Ik probeer bloggen weer helemaal op te pakken. Ik ben van plan om 2/3 artikelen online te gaan zetten in de week, maar deze eerste week zouden het er wel wat meer zijn. :) Ik probeer namelijk gewoon wat meer leesvoer voor jullie online te zetten. Overigens gaat het met bloggen best wel goed. Helaas zijn de bezoekersaantallen flink gedaald, maar dat is best logisch omdat er de afgelopen paar weken maar een artikel in de week online stond, in plaats van een paar meer. Desalniettemin heb ik wat leuke samenwerkingen voor mijn blog gepland. Daarover binnenkort meer. Ik heb al wel wat ontvangen, maar de rest moet nog komen. En ik heb een bestelling gedaan op een webshop, en over een paar weken kan ik genieten van mijn nieuwe spulletjes. Omdat ik zo druk met school bezig ben, heb ik mezelf beloont met wat leuke producten te bestellen. Ik kan niet wachten tot het er is!

Hoe gaat het nu met me?
Goed, ik pik de draad weer op. Ben wel heel moe de laatste tijd, dat is vervelend maar weinig aan te doen. Het gaat niet super goed met me, op persoonlijk vlak, maar het is wel te doen. Mocht het helemaal bagger gaan en wil ik mijn hart luchten, krijgen jullie er vast wel iets van mee. Maar dat is gelukkig nu nog niet nodig en daar ben ik heel blij mee. Ik geniet extra hard van de weekenden en kijk daar ook echt naar uit. Nog drie weken en dan heb ik gelukkig een weekje vrij. Genoeg tijd om bij te slapen en hard door te werken aan een verslag voor school.

Q: Hoe gaat het nu met jou?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands