social icons

search

more from the blog

NEWS ✿ VICTORIA'S SECRET OPENT TWEEDE WINKEL IN NEDERLAND.

Hoi allemaal! Vandaag deel ik wat leuks met jullie. Op internet zag ik wat voorbij komen over dat Victoria's Secret haar tweede winkel gaat openen in Nederland. Hoe leuk als dat ik dat vind, heb ik alle andere informatie opgezocht en deel dit in een artikel met jullie. Ik hoop dat jullie het net zo leuk als ik vinden! We hebben namelijk er nog maar een winkel van, op Schiphol. En nu is dus het nieuws naar buiten gekomen dat het een tweede filiaal gaat openen! Voor meer informatie, lees veder.

Nederlandse Spoorwegen zijn we nie altijd blij mee, maar toch hebben we binnenkort een leuke reden om naar het station te gaan. Victoria’s Secret opent namelijk een tweede winkel en wel op Amsterdam Centraal Station! Vanaf 17 September kan je op het station terrecht voor al je leuke vrouwen dingetjes. De nieuwe winkel van Victoria’s Secret bevindt zich in de IJ-passage, tussen de uitgang van Amsterdam Centraal en de IJzijde en is elke dag van 09:00 uur ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds geopend.

Q: Ga jij bij de nieuwe Victoria's Secrets langs?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Aaa wauw! Wat leuk! Ik woon in amsterdam dus das echt kei leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het inderdaad heel dichtbij! Ik moet om in Amsterdam te komen, een uur reizen. Dus ik weet niet of ik er speciaal voor heen ga. Denk wel dat als ik in de buurt ben, zeker even langs ga!

   Verwijderen
 2. OMG SO NICE. Hun sportkleding is echt hemels!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands