Personal ✿ 10 things why I hate school.

donderdag 10 september 2015

Hoi allemaal! Als allereerst, ontzettend sorry dat er deze week nog geen artikel online gekomen is. Ik zit nu in mijn derde week van school, en heb het onwijs druk.. Elke dag school, huiswerk, eten, huiswerk, slapen. Nee, ik ben er totaal niet blij mee. Ik zit nu in de 3e dus het begint nu vrij serieus te worden, helemaal omdat ik dit jaar voor een paar vakken al examens ga doen. Het is nogal een hele klus, ik ben nu al zo weer toe aan vakantie! Maar goed, genoeg over mijn schoolleventje. Tijd voor het artikel, al gaat dat alsnog over school. Ik heb namelijk tien redenen waarom ik school haat op een rijtje gezet. Normaal ben ik juist van het positieve, maar helaas.. deze blogpost even niet! ;)1 Wekkers.. ik weet niet wat het is. Maar als die om half zeven af gaat, heb ik een stuk minder zin in mijn dag.
2 Vreeesseelijkee horror ochtenden. Stress, stress.
3 Lange saaie lesuren. Ja okay, we maken er soms een feestje van. Maar hey, dat is echt niet elke les!
4 Mensen die voor je voeten lopen tijdens een leswisseling of pauze.
5 Kleine kindjes die door de school allerlei spelletjes gaan doen en daarbij iedereen omver rennen, ohgad, kijk waar je bent..
6 Weken kijk je uit naar de vakantie, en als de vakantie eenmaal begonnen is, gaat die tijd zoo snel dat je vakantie voorbij vliegt en je gewoon weer naar school moet.
7 Vergeten wat je geleerd hebt op een proefwerk.. ohwauw, dat is zo vervelend!
8 Kilo's huiswerk.
9 Het hongergevoel die ik heel vaak krijg, middenin een les.
10 Geen vrije tijd meer hebben, en het bijhouden van een blog lijkt moeilijker dan ooit.

Q: Wat haat jij aan school?
Liefs, Nienke.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.