social icons

search

more from the blog

Beauty ❤ Mac Viva Glam collectie Ariana Grande.

Hoi allemaal! Zoals sommige Maclovers wel weten, ieder jaar komt MAC uit met een lipstick en gloss waarvan de volledige opbrengst naar het MAC AIDS fonds gaat. Dit jaar is Ariana Grande aan de beurt, wat ik persoonlijk echt geweldig vind! Ik hou echt van haar style! Benieuwd naar welke lipstick en lipgloss uitgaan komen? Kijk dan vooral veder! Hint: Vampy & everyday.Een matte plum kleur een een shimmery lichtroze lipgloss, super-super mooi! Ik vind het concept heel goed, omdat de opbrengst naar een super goed doel gaat. Dit geeft alleen maar een rede meer om een lipproduct uit deze collectie te kopen!

Q: Wat vind jij van deze collectie?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands