Beauty ❤ Makeup organizer van Make-upYourStash.com

zaterdag 17 oktober 2015

Hoi allemaal! Vandaag heb ik echt een superleuk artikel voor jullie klaarstaan, namelijk een review over een makeup organizer die ik een paar dagen geleden ontvangen heb. Ik was al een tijdje toe aan een nieuw opbergsysteem. Mijn helmer kastje was handig en goed georganiseerd, maar ik wilde mijn makeup toch op een andere manier stallen. Vandaag vertel ik alles over de organizer, en laat ik jullie zien hoe ik hem ingedeeld heb!
Als allereerst een korte disclaimer, het spijt me enorm van de foto's. Ik heb geprobeerd om ze wat mooier te maken. Ik ben aan het sparen voor een nieuwe spiegelreflexcamera, en tot die tijd moet ik het nog even doen met een wat slechtere camera. :/

Paarse organizer voorkant
Ik heb deze make-up organizer ontvangen van de webshop Make-upYourStash. Een superleuke webshop. Die -de naam zegt het al- allemaal verschillende make-up organizers verkopen, om je makeup stash in op te bergen. Saskia Koster, die de eigenaresse van de webshop is, richtte drie jaar geleden de webshop op, met de hulp van haar partner. Wat naar mijn mening, een zeer geslaagd iets is! De webshop verkoopt veel verschillende make-up organizers, van groot naar klein en in verschillende prijsklassen. De organizers zijn gemaakt van sterk acryl, wat heel goed stevig is. Een deel van de producten word gemaakt in China, maar gelukkig zijn deze leveranciers al flink gemoderniseerd als het op arbeidsomstandigheden aankomt en niet te vergelijken met sommige fabrieken in zoals in Bangladesh. Wat heel fijn is om te horen!

Wat de webshop over de organizer zegt:

Deze prachtige paarse Make-up organizer is de nieuwste aanwinst in onze webwinkel. Deze grote make-up organizer biedt opbergruimte voor alle soorten cosmetica. Van kleine make-up producten tot kwasten. Zelfs parfumflesjes en grotere flacons kan je hier prima een plekje in geven.
Wat deze organizer uniek maakt is de trendy paarse kleur die is toegevoegd. De volledige make-up organizer is net als onze andere producten gemaakt van sterk acryl.
Onderin de organizer bevindt zich een grote la van 20,5 cm diep, 29,5 cm breed en 6,5 cm hoog. De la bevat van binnen verder geen verdeelvakken. De bovenkant van de organizer bestaat uit in totaal 16 verdeelvakken. Deze zijn als volgt verdeeld:
  • 2 grote vakken van 14 cm bij 15 cm en 10 cm bij 15 cm.
  • 2 middelgrote vakken van 7 cm bij 6,5 cm en 15 cm bij 3 cm.
  • 12 kleinere vakjes van ieder 3,5 cm bij 3,5 cm.
De totale make-up organizer is 21,8 cm diep, 31 cm breed en 16,8 cm hoog.
De organizer is makkelijk schoon te maken, doordat de la er helemaal uitgehaald kan worden.
Voor €59,95 haal je deze stijlvolle organizer in huis of je salon! Gratis verzending!

Op de foto hierboven kan je zien wat ik bedoelde met stevig acryl. Dit is veel dikker materiaal dan bij andere organizers. Een action organizer is er niks bij. Het is een vrij grote organizer en er past heel veel in. Niet mijn gehele stash, maar een groot gedeelte wel. In de 16 verdeelvakken heb ik vooral veel lipproducten en oogproducten. Mijn foundations, concealers, cc-creams en bb-creams hebben ook een staan plaatsje.  Onderin de la, waar heel veel ruimte is, zitten al mijn foundationpoeders, blushes, bronzers en highlighters. Er is nog plek vrij, voor nieuwe producten! :)
En zo ziet het er dan uit. Ik ben echt super blij met deze nieuwe manier van opbergen. Ik heb het nu al een paar dagen zo in gebruik, en het is heel makkelijk en snel om er producten uit te halen en terug in te stoppen. Ik ben super tevreden! Ik raad zeker iedereen deze opberger aan, ik vind het een super fijn product! Tot nu toe is de organizer alleen maar te koop in het paars. Als het goed aanslaat, is het mogelijk dat er meer kleuren gaan komen. Maar dat hangt er van af. Ik vind het een leuk extratje, dat hij kleur bevat. Maar ik heb er zelf voor gekozen om het onderste laadje voor een gedeelte te decoreren met washi tape. Maar dat kan er altijd nog van af. :)

Ik wil Make-up Your Stash heel erg bedanken voor het toesturen van deze organizer!

Deze make-up organizer is te koop in de webshop voor €59,95.
Wil je hem ook bestellen of kijken naar de andere organizers die ze verkopen? Kijk dan op www.Make-up-your-stash.com!

Q: Op welke manier berg jij je make-up op?
Liefs, Nienke.

2 opmerkingen:

  1. Wauw mooi! ik vind het nog wel mooie fotos hoor! (:

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.