Blog ❤ Volg jij m'n blog al op bloglovin?

zaterdag 24 oktober 2015

Hoi allemaal! Dit is niet zoals gewoonlijk een blogpost, maar meer een mededeling. Sinds een tijdje staat er een bloglovin button in mijn sidebar. Ik heb al een lange tijd bloglovin, maar als het niet makkelijk te vinden is, is dat niet makkelijk voor volgers om te vinden. Daarom leek het mij wel handig om even een soort van kleine mededeling te doen. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen? Volg mij dan via bloglovin! De button is te vinden in de sidebar, onder de pageviews!

Bloglovin is heel gemakkelijk, en heel handig. Ik gebruik het zelf ook, om op de hoogte te blijven van alle blogs die ik volg!
Ik zou het heel leuk vinden als je me ging volgen! <3

Liefs, Nienke.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.