social icons

search

more from the blog

Fashion ☆ Comfy sunday outfit.

Hoi allemaal! Morgen is het zondag, en op zondag dragen we iets comfortabels. Op zondag komen we een beetje bij, in makkelijke kleding die gewoon lekker zit. Ik heb een outfitje samengesteld, die ik op een lazy Sunday zou dragen. Gewoon ter inspiratie, omdat ik het wel leuk vind om weer een fashion gericht artikeltje te maken. Het is een hele simpele outfit, makkelijk om aan te trekken en gewoon lekker basic.


Het is een simpele look, maar wel leuk om te zien. Een lekker warm vest, loszittend wit T-shirtje, een basic zwarte skinny jeans, leuke basic gympies d'r bij en een paar sieraden, helemaal leuk! Dit is echt een outfit die ik naar alles zou kunnen dragen, naar school, thuis. Prima voor werk en andere dingen. Het is niet echt een hele speciale outfit, maar gewoon leuk voor in het dagelijks leven. Niet heel bijzonder, maar wel leuk om in gezien te worden! Ik hou van dit soort basic looks. Ik houd niet van al te veel moeite, ik houd er van als iets basic maar wel leuk staat!

Q: Wat vind jij van de outfit?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands