social icons

search

more from the blog

Kletsartikel ☕ Doei vakantie, school, herfst ..

Hoi allemaal! Wanneer ik dit schrijf, is het zondagavond. De avond voordat ik weer naar school ga, en het gewone leven weer veder gaat. Ik heb onwijs geen zin om weer naar school te gaan, maar wat moet, dat moet. Ik maak voor vandaag een kletsartikel, om lekker even bij te praten. Ik wist niet echt waarover ik een artikel over wilde schrijven, dus inspiratieloos als ik ben, klets ik wat in het rond! Pak er wat lekkers bij, want ik geloof dat dit een wat langer artikel word dan normaal!


Doei, doei.. vakantie!
Helaas, een week vliegt echt supersnel voorbij. Ik ben blij dat ik een paar vrije dagen gehad heb, maar of dat ik nou ben bij gekomen, ik weet het niet, haha. Ik heb genoten van de vrije dagen die ik had, heb heerlijk uit kunnen slapen, fijn geshopt, lekkere dingen gebakt, series gekeken en rustig aan gedaan. Aan alles komt een eind! Dus ik ga elke ochtend weer mijn wekker horen, en op mijn fietsje naar school. Misschien is het ook maar goed, weer in een bepaald ritme komen.

School & bloggen
Zoals ik in mijn vorige kletsartikel al zei, ik vind het nog steeds moeilijk om school/huiswerk en mijn blog te combineren. Ik moet er nog steeds inkomen, ook al probeer ik het al twee maanden. Het gaat al wel weer via de planning, maar het zijn geen lange artikelen, maar meer hele korte artikelen. Ik ga het weer met volle hoop te gemoed!

Herfst
Het is al een paar weken herfst, wat ik aan de ene kant wel fijn vind, maar aan de andere kant echt haat. Ik houd niet van kou, ben echt een zomerpersoon. Ik kan zwaar niet tegen regen en donkere dagen. Soms heeft het wel wat, maar ik voel me over het algemeen niet zo happy als het donker en somber weer is. Ik vind de gezellige, cozy kant dan wel weer leuk. Onesies dragen, geurkaarsen, mooie gekleurde bomen, feestmaand. Het heeft wel wat.. Gelukkig zijn we tot nu toe nog best wel gespaard, de tempraturen lopen weer op, en qua koudheid red ik het nog wel. Happy autumn!

Sparen voor camera.
Yesss, iets wat op dit moment onwijs goed gaat! Ik kan mijn camera bijna kopen. Dankzij ik sinds kort mijn super fancy bijbaantje heb, jawel ik loop sinds kort kranten. Niet leuk om te doen, maar een tijdelijke oplossing. Ik heb bijna al het geld bij elkaar, nog even wachten tot mijn geld op mijn rekening gestort word, en dan kan ik de camera bestellen! Hierover horen jullie zeker nog meer! Ik ben zo benieuwd hoe mooi de foto's gaan worden, die ik dan met de camera ga maken. Hoop echt dat mijn blog daardoor kwalitatief verbeterd word!

Dit was het dan weer voor vandaag! Kan natuurlijk veel uitgebreider kletsen en meer onderwerpen bespreken, maar ik doe het liever niet al te lang! Fijne week allemaal. x

Q: Wat ga jij deze week allemaal doen?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands