social icons

search

more from the blog

Lifestyle ✿ Leuke dingen aan de herfst.

Hoi allemaal! Het is alweer herfst, we hebben de zomer allang achter ons gelaten en dat doet stiekem een beetje pijn. De afgelopen paar weken stonden in het teken van liters regen en een hele hoop tegenwind. Gelukkig is het de laatste paar dagen wat aangenamer weer, en dat doet ieder mens goed! Niet alles aan de herfst is leuk, maar er zijn wel een paar dingen te benoemen. En dat is nou precies wat ik in deze blogpost ga doen. Wat vind ik leuk aan de herfst? Benieuwd naar de dingen die ik leuk vind aan herfst? Lees dan vooral veder! <3

 • De herfstvakantie is inzicht.
 • Warme chocolade melk met marsmellows en lekkere warme thee is heel er aangenaam.
 • Het aanleggen van een herfst kledingkast heeft toch ook weer z'n voordelen.
 • Donkere dagen kunnen zo knus zijn, als je binnen onder een deken zit/ligt.
 • Yeass, verwelkom de heerlijke onesie avonden maar weer! :D
 • Alle feestdagen op een rijtje, ze komen er weer aan.
 • De klok gaat weer een keer achteruit, dat betekend een uur langer slaap! :o
 • Kamer decoreren naar een herfstachtige look!
 • Ik wil binnenkort weer gaan beginnen met hardlopen.. ;c
 • Helemaal happy als de zon weer eens zichzelf laat zien!
Nou dat was het dan! Dit zijn de positieve dingen die ik uit de herfst kan trekken. Helaas ben ik een kou-kleun en vind ik het vreselijk dat ik afscheid moest nemen van mijn favoriete seizoen. Maar het is niet anders. En ik ben allang weer gewend aan het thuiskomen als bezopen kat.. dusja. Vaarwel zomer, hello fall!

Q: Wat vind jij leuk aan de herfst?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Ik heb zo ontzettend veel zin in de herfst. Ook al weet ik dat er heel veel mensen zijn die het een vreselijk seizoen vinden. Ik vind het gewoon zo'n fijn seizoen. Ik word helemaal blij van dit artikeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes! Fijn weekend en heel erg bedankt voor je lieve comment. :D x

   Verwijderen
 2. Fijn artikel! Krijg echt zin in de herfst nu :D. Ik vind het fijne aan de herfst dat je lekker tegen de kachel aan kan kruipen met warme chocolademelk en een leuk filmpje kijken! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa! Ik ook, haha. Hopelijk komt er niet zo veel neerslag want ik ben persoonlijk geen fan van regen..

   Verwijderen
 3. Leuk artikel! Het maakt me vrolijk (:

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands