Personal ✈ Landen die ik ooit nog wil bezoeken.

zaterdag 24 oktober 2015

Hoi allemaal! Dit is een heel ander artikel dan dat ik normaal maak, maar vandaag gaat het niet over beauty, fashion of andere stuff. Vandaag wil ik mijn landen-nog-te-bezoeken-lijstje met jullie delen. Ik wil heeel graag in de toekomst meer van de wereld zien. Ik wil landen/steden bezoeken, verschillende landschappen zien en mensen leren kennen. Benieuwd naar welke landen ik heen wil gaan? Kijk dan vooral veder. <3

Landen:
  • Amerika.
  • Afrika.
  • Australië.
  • Engeland.
  • Frankrijk.
Steden:
  • LA.
  • New-York.
  • London.
  • Parijs.
Ik wil heel graag in de toekomst een paar weken naar Afrika, ik denk dat dat een mooie manier van reizen is. Het zou me goed doen om daar mensen te helpen en verschillende situaties mee te maken. Veder lijkt me Amerika heel mooi, en de andere basic steden die er bekend om staan dat ze mooi en druk zijn.

Q: Welke landen wil jij nog bezoeken?
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat!