social icons

search

more from the blog

Personal ✈ Landen die ik ooit nog wil bezoeken.

Hoi allemaal! Dit is een heel ander artikel dan dat ik normaal maak, maar vandaag gaat het niet over beauty, fashion of andere stuff. Vandaag wil ik mijn landen-nog-te-bezoeken-lijstje met jullie delen. Ik wil heeel graag in de toekomst meer van de wereld zien. Ik wil landen/steden bezoeken, verschillende landschappen zien en mensen leren kennen. Benieuwd naar welke landen ik heen wil gaan? Kijk dan vooral veder. <3

Landen:
  • Amerika.
  • Afrika.
  • Australië.
  • Engeland.
  • Frankrijk.
Steden:
  • LA.
  • New-York.
  • London.
  • Parijs.
Ik wil heel graag in de toekomst een paar weken naar Afrika, ik denk dat dat een mooie manier van reizen is. Het zou me goed doen om daar mensen te helpen en verschillende situaties mee te maken. Veder lijkt me Amerika heel mooi, en de andere basic steden die er bekend om staan dat ze mooi en druk zijn.

Q: Welke landen wil jij nog bezoeken?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands