Personal ♫ Music of the moment.

zondag 18 oktober 2015

Hoi allemaal! Ik heb al lang geen artikeltje geplaatst met daar in mijn favoriete nummertjes van het moment. Ik vind dat het wel weer eens tijd werd, dus vandaag deel ik met jullie mijn tien favoriete muzieknummers van het moment. Ik heb vakantie en daardoor voel ik me al snel heel gelukkig, een leuk muziekje d'r bij en ik ben helemaal blij! Benieuwd naar mijn favoriete nummertjes? Kijk dan vooral veder. <3

Sam Feldt - Show me Love. (EDX's Indian Summer remix).
Alex Adair - Make me feel better.
Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi, Habibi - I need your love.
Taylor Swift - Wildest Dreams.
Justin Bieber - What do you mean.
Tyga, Pia Mia, Chris Brown - Do it again.
SFB, Ronnie Fles, Lil kleine, Bokoesam - Investeren in de liefde.
ChildsPlay, Jayh - Bobbel.
Dyna, Bollebof, F1rstman, Lil Kleine - Round & Round.
Calvin Harris, Disciples - How deep is your love.

Het is al herfst, maar ik blijf nogal erg hangen in de zomersfeer.  :D

Q: Wat is jouw favoriete nummer van het moment? Laat het me weten in de comments.
Liefs, Nienke.

2 opmerkingen:

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.