social icons

search

more from the blog

Personal ♫ Music of the moment.

Hoi allemaal! Ik heb al lang geen artikeltje geplaatst met daar in mijn favoriete nummertjes van het moment. Ik vind dat het wel weer eens tijd werd, dus vandaag deel ik met jullie mijn tien favoriete muzieknummers van het moment. Ik heb vakantie en daardoor voel ik me al snel heel gelukkig, een leuk muziekje d'r bij en ik ben helemaal blij! Benieuwd naar mijn favoriete nummertjes? Kijk dan vooral veder. <3

Sam Feldt - Show me Love. (EDX's Indian Summer remix).
Alex Adair - Make me feel better.
Shaggy, Mohombi, Faydee, Costi, Habibi - I need your love.
Taylor Swift - Wildest Dreams.
Justin Bieber - What do you mean.
Tyga, Pia Mia, Chris Brown - Do it again.
SFB, Ronnie Fles, Lil kleine, Bokoesam - Investeren in de liefde.
ChildsPlay, Jayh - Bobbel.
Dyna, Bollebof, F1rstman, Lil Kleine - Round & Round.
Calvin Harris, Disciples - How deep is your love.

Het is al herfst, maar ik blijf nogal erg hangen in de zomersfeer.  :D

Q: Wat is jouw favoriete nummer van het moment? Laat het me weten in de comments.
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands