social icons

search

more from the blog

Tag ☔ The all about Autumn tag!

Hoi allemaal! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag beantwoord heb, dus ik vond het weer eens tijd! Hoe toepasselijk, heb ik gekozen voor de all about autumn tag! Ik zag deze tag voorbij komen op YouTube bij All about Leonie en ik vond hem zo leuk, dat ik hem vandaag ook ga doen! Ben je benieuwd naar welke vragen ik ga beantwoorden en wat mijn antwoorden zijn? Kijk dan vooral veder.


Wat is jou favoriete herfst drankje?
Mijn favoriete herfstdrankje is chocolademelk met slagroom, en thee. Omdat ik thee nooit drink in de zomer, maar het wel lekker vind voor in de koude maanden begin ik weer met thee drinken in de herfst.

Leukste muts/wanten?
Ik heb nog wanten van vorig jaar. Ik draag bijna nooit wanten, alleen 's ochtends. Maar ik heb dan van die basic wanten die heel fluffy zijn, in kleuren zoals zwart en grijs. Mijn leukste muts is een muts met een pompommetje, en ik heb er ook een met super cute oortjes. :)

Welke muziek luister jij graag in de herfst?
Euhm, ik switch meestal niet speciaal in de herfst van muziek. Het is meer welke nummers ik leuk vind, en welke er uit gaan komen. Meestal trek ik in de herfst wel een beetje meer naar de wat rustigere muziek. Zoals Ed Sheeran en ik begin meestal heeeel vroeg met het luisteren van kerstmuziek. ;x

Welk parfum ga je dragen in de herfst?
Meestal kies voor de wat warme geuren, omdat ik dat gewoon heel lekker vind ruiken en toepasselijk vind voor in de herfst. Die van vorig jaar is op, dus ik moet nog opzoek naar een nieuwe herfstachtige geur!

Wat is je favoriete geurkaars?
Appel-kaneel van Airwick, echt goddelijk lekker voor in de herfst!

Favoriete make-up item in de herfst?
Lipstick, en dan met voorkeur de iets donkerdere kleuren. Ik vind in de zomer lipsticks meestal niet zo fijn, omdat het dan meestal veel te warm is voor make-up.

Go to gezichtscréme voor in de herfst?
Nivea soft creme, als mijn huid echt kurkdroog is. En anders gebruik ik crèmes van kruidvat, vind ik altijd prima en gewoon fijne budget producten.

Favoriete herfstsnack?
PEPERNOTEN!

Wat doe je aan tijdens Halloween?
Ik vier geen Halloween, haha. Dus ik ga niet raar verkleed ofzo, ik ben in het dagelijks leven al eng genoeg. ;D

Dit was de tag dan alweer! Wil je hem overnemen? Dat mag zeker, is alleen maar leuk!

Q: Wat is voor jou herfst in een woord?
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands