social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Bloginsider van Livelifegorgeous.nl!

Hoi allemaal! Gisteren kwam er een heel leuk pakketje binnen, namelijk van de Etos! Ik ben bloginsider van Livelifegorgeous.nl , wat ik mega leuk vind! Ik kreeg een heel mooi pakketje binnen, met tien producten van de Etos die allemaal nieuw zijn in het schap. Ik ga in de aankomende tijd op mijn Instagram delen wat ik er van vind en welke looks ik ermee gemaakt heb. Ik ben heel benieuwd naar alle producten, ik vind ze er heel mooi en belovend uitzien!
Ik ontving een hele mooie highlighter, een hydrating primer, een fixing make-up spray, een colour care lipstick, mega volume mascara, een oogschaduw palette, een concealer palette, een multicolor bronzing powder en een oogschaduwbasis.


Ik ben heel benieuwd naar deze producten! Ik ga er niet alleen op instagram mijn mening over geven, maar ben van plan om ook nog reviews over te gaan schrijven, op mijn blog. Dus houd zeker mijn blog en instagram account in de gaten! :)

Q: Naar welke producten ben jij benieuwd? 
Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands