social icons

search

more from the blog

Blog ❀ Update, nieuw blogadres, veranderingen ..

Hoi allemaal! Even een kleine update tussendoor. Zoals je misschien wel kan zien, is mijn site een klein beetje veranderd. Het is geen beautybynienke meer, maar het is xniennthings geworden. In dit mini artikeltje leg ik dat allemaal uit, dus mocht je benieuwd zijn met welke rede ik dit gedaan heb, en wat je de komende tijd kan verwachten, kijk dan vooral verder!

xNiennthings
Zoals jullie weten, blog ik niet alleen over beauty. Dat is ook zeker niet wat ik wil, dus daarom paste beautybynienke er niet helemaal meer bij. Ik houd er enorm van om naast beauty ook persoonlijke dingen te delen, lifestyle dingen met jullie te bespreken en te schrijven over allemaal andere dingen daarom heen. Dat wil ik veder ontwikkelen, omdat ik wil schrijven waarover ik dat wil. Klinkt heel logisch, want dat is ook zo. Ik heb mijn naam daarom veranderd, zodat het een beetje van alles wat kan zijn. Ik wil niet thema gebonden zijn, dus dit leek mij de perfecte manier.

Beauty blijft alsnog mijn favoriete bezigheid, ik ben een echte beautyaddict, maar ik wil niet zoals alle andere beautyblogs zijn. Het is vaak zo hetzelfde, maar ik wil mijn blog wat unieker maken.

Ik wil in de toekomst ook meer gaan doen met fashion, food en persoonlijke dingen. Ik wil dat mijn blog een uitlaatklep voor mij zelf word, en voor jullie een inspiratieplek.


Blogadres
Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw blogadres. Dit betekend dat mijn blog niet meer te vinden is onder www.beautybynienke.blogspot.nl maar via xniennthings.blogspot.nl! Ik hoop dat dat makkelijker te onthouden is, dat jullie het weer terug kunnen vinden en dat ik door deze verandering geen bezoeksters kwijt geraakt ben!

Ik hou van elke bezoeker die ik heb, dus ik hoop dat iedereen tevreden en blij is met deze verandering. Mochten jullie een opmerking en/of feedback hebben, altijd welkom! <3

Q: Wat vind jij van deze verandering?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands