social icons

search

more from the blog

Home ❤ Interieur inspiratie. #1

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een lekker huiselijk artikel voor jullie! Ik ben dol op interieur collages kijken, heel erg leuk als inspiratie. Ik vind het dan ook leuk om te kijken of ik bepaalde leuke dingen kan toepassen in mijn eigen kamer, zoals room DIY's. Leuke bezigheid voor als je je verveeld. Vandaag deel ik met jullie een hele mooie collage, ik ben dol op dit soort interieurs! Benieuwd naar waarom ik het zo stijlvol vind? Lees dan vooral veder. <3


Ik vind wit heel mooi, zeker in interieur. Het is naar mijn mening heel mooi clean, en geeft een frisse uitstraling. Wit en zwart/grijs vind ik mooie kleuren om te verwerken in je huis. Tuurlijk is een beetje kleur ook leuk, maar dan ben ik meer van de pastelkleuren, in plaats van knal-knalkleuren. Een huis moet naar mijn mening rustgevend zijn, het moet een rustige uitstraling hebben. Niet al te strak, maar zeker niet rommelig. Dat is ook iets wat je terug ziet in mijn eigen kamer, haha. Vooral zo veel mogelijk wit!

Veder houd ik mega erg van leuke, volle bedden. Opgemaakt met heel veel kussens, dekens en nachtkastjes met kaarsen. Lichtjes en leuke fotolijstjes op de muur, of een fotoslinger aan de wand. Lekker sfeervol, niet te leeg maar ook niet rommelig! :)

Q: Wat is volgens jou een mooi interieur?

Liefs, Nienke.

Reacties

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands