social icons

search

more from the blog

Life ❤ Hello November!

Hoi allemaal! De maand oktober is aan ons voorbij gevlogen, het was een snelle vogelvlucht. De maand november breekt aan, dat betekend bijna december, bijna kerst en bijna een nieuw jaar. Laten we niet al te ver vooruit kijken, want we moeten eerst nog door november reizen! In dit artikel bespreek ik een beetje wat mij deze maand te wachten staat, en wat mijn doelen zijn.

Wat er mij te wachten staat:
Als eerst, school. Heel saai en vervelend, maar deze hele maand staat mijn leven in het teken van school. Er komen veel proefwerken aan, en er is een hoop gestress voor het eerste rapport. Ik moet de komende weken veel uit mijn hoofd leren, dus ik kan niet beloven/waar komen dat er deze maand veel artikelen online komen. Ik doe mijn best, ik probeer tijd vrij te maken om wat online te krijgen!

Iets heel leuks, mijn camera kopen! Yeaah, het is bijna zover. Als mijn geld gestort word, -wat nog maar een paar dagen wachten is- heb ik bijna genoeg geld om mijn nieuwe camera voor het bloggen te bestellen. Ik ben zo benieuwd hoe goed de kwaliteit is, hoe de artikelen er uit gaan zien en alles daar om heen. Ik kan echt niet wachten! Na een tijdje sparen, hij is in zicht! Zo blij dat ik dan gewoon allemaal reviews kan schrijven en andere dingen met zelfgemaakte, kwalitatieve goede foto's!

Doelen 
 • Innerlijke rust. Je hebt er niks aan om aan van alles te denken, zorgen te maken om dingen en jezelf schuldig voelen over dingen waar je toch niks aan kan veranderen. Ik wil bepaalde dingen los gaan laten, zodat ik in december gewoon vrolijk en blij ben, en met frisse moed 2016 in kan duiken!
 • Meer beweging. Ik fiets/loop al best veel. Maar ik ben eind oktober weer begonnen met work-outs en krachttraining. Dat wil ik deze maand zeker volhouden!
 • Dankbaar zijn. In deze tijd van het jaar word ik meestal wat meer down, ik ben een zomerpersoon en vind de winter/herfst vaak om te klagen. Ik wil meer stil gaan staan bij de goede dingen van een dag, dan de dingen die mis gingen. Door dankbaar te zijn, word je positiever en daardoor weer meer gelukkiger. Mooi kringloopje! :)

Q: Wat zijn jouw doelen van de maand?
Liefs, Nienke.

Reacties

 1. Dat zijn doelen die zeker haalbaar zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, onhaalbare doelen kan je beter niet als doel hebben. ;)

   Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands