social icons

search

more from the blog

Personal challenge #1 ☑ Weg met planning issues.

Hoi allemaal! Vandaag een heel ander artikel dan normaal, ik ga het namelijk hebben over mijn planning issues. Hoe gelukkig ik kan worden van een perfecte planning op papier, en het afwerken ervan. Helaas kan ik het nooit op langere termijn volhouden, ik begin soms heel happy met het maken van een planning, en halverwege de week vergeet dat ik er een gemaakt heb.. vandaag heb ik daarom er een challenge op verzonnen en deel dat in dit artikel!

Kon ik maar net zulke mooie planningen maken én bijhouden als Charile, van theorganizeblog. Ik volg haar blog al een tijdje, nog voor het theorganizeblog werd. Ik vind het heel inspirerend om alles te lezen, want wauw, wat een prachtige planningen! Een soort van voorbeeldfunctie voor deze challenge.


Bron: www.theorganizeblog.blogspot.nl

Mijn challenge
Vanaf nu wil ik weer elke week een weekplanning maken, het goed bijhouden en daarmee rust creëren in mijn hoofd. Ik wil beter en meer gestructureerd aan de gang. Het is soms heel onduidelijk en onrustig in mijn hoofd, ik wil alles op orde krijgen/hebben. Dus daarmee ga ik aan de slag! Ik houd jullie daarvan op de hoogte, als ik eenmaal een nieuwe challenge voor mezelf heb, vertel ik hoe mijn vorige challenge verliep. Mocht je er eerder benieuwd naar zijn, vragen mag altijd!

Vind jij het leuk als er een serietje over persoonlijke challenges komt? Laat het me vooral weten! Dan kan ik in artikelen met jullie delen welke persoonlijke challenges ik voor mezelf heb, en hoe die verlopen.

Q: Heb jij ook een challenge voor jezelf die je met beide handen aan wilt pakken?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands