social icons

search

more from the blog

Review ❤ Etos concealer palette & eyeshadow palette.

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een twee in een review voor jullie, wat waarschijnlijk bij alle Etos producten gaat gebeuren. Dit is het eerste review, de rest zal in de aankomende tijd komen. Vandaag review ik twee producten, namelijk twee paletten. Het concealer palette, en een oogschaduw palette. Vooral het oogschaduw palette is heel mooi voor de aankomende maand, prima voor kerst! Maar goed, ik verklap nu nog niet te veel. Benieuwd naar swatches en mijn mening? Lees dan vooral veder!


First things first, helaas begon het al vroeg donker te worden, dus de foto's zijn een beetje blauwig, heel vervelend. Maar ik hoop dat jullie er langs heen kijken, gelukkig zijn de foto's wel scherp! Ik moet erg wennen aan dat het zo vroeg donker word, dus ik zou er de volgende keren op letten! Maar goed, over naar de reviews. :)

 
Als allereerst wil ik zeggen dat ik de verpakkingen er erg mooi, basic uit vind zien. Ze voelen stevig aan, helemaal niet dat het super goedkoop aanvoelt. Wat ik fijn vind! Meestal gaat het om het product zelf, maar ik vind ook wel dat ik de verpakking handig en mooi moet zijn, het oog wil ook wat!

In het concealer palette zitten zes kleuren, evenals het oogschaduw palette, want die bevat ook zes verschillende kleuren.


Heel veel verschillende kleuren, wat er echt heel schattig uit ziet. De eerste drie kleuren zou ik zo gebruiken, maar paarse en/of groene concealer gebruik ik eigenlijk nooit. Ik heb niet last van roodheid, dus dat scheelt. Maar wel jammer, want nu gebruik ik sowieso al twee van de zes kleuren niet. De laatste kleur, helemaal aan de rechter kant is een creamy highlighter, hij bevat glittertjes. De kleur is een beetje rozig/goudachtig, wat heel mooi kan zijn als highlighter. 


Swatches van alle concealers, alle kleurtjes op een rijtje. Ze dekken prima, en voelen heel lekker aan. Klinkt misschien heel raar, maar het glijd heel makkelijk en zacht over de huid, voelt veel lekkerder aan dan een concealer die stroef is.


Dit palettte bevat veel verschillende kleuren, van lichte kleuren, naar heel donker. Perfect om verschillende looks mee te maken. Je kan met dit palette prima een lichte everyday look maken, maar ook een hele donkere party look, met zware smokey eyes. De meeste kleuren zijn matt, maar de een na laatste kleur bevat glitters. Wat heel leuk kan zijn voor kerst.


En dit zijn de swatches. De lichte kleuren vallen niet heel erg op, in ieder geval niet op mijn arm. Maar op de ogen zijn het juist mooie kleuren. De oogschaduws hebben niet mega veel pigment, maar het is op te bouwen. Ik raad je aan om er gewoon een goede oogschaduwbasis er onder te doen, zodat de oogschaduws goed blijven zitten en beter opvallen.

Q: Welk palette lijkt jouw het mooist?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands