Beauty ❤ December / Januari wishlist.

maandag 7 december 2015

Hoi allemaal! Vandaag deel ik een nieuwe wishlist met jullie, speciaal voor December en Januari. Een aantal dingen staan al een tijdje op mijn wishlist, maar in de aankomende periode ga ik de producten aanschaffen! Ik deel met jullie mijn hele wishlist. Er staan best wel een aantal dure dingen op, waar ik heel benieuwd naar ben. Ik ga een aantal mac lipsticks aanschaffen, eindelijk! Mijn eerste mac producten. Zo leuk om voor de wat duurdere producten te gaan! Hard voor gewerkt, dus ik vind het tijd om mezelf te belonen en te verwennen. Benieuwd naar mijn wishlist? Kijk dan vooral veder.

Dit is mijn wishlist. Een aardig flinke wishlist! Niet schrikken, het too faced palette wil ik gaan bestellen op een buitenlandse webshop, dus een neppe variant. Dus dat maakt de schade in mijn portemonnee een stuk minder! Er komt trouwens begin Januari weer een super leuk artikel online, over een clear cube die ik voor jullie mag reviewen!

❤ Mac matte lipstick Pink Plaid.
❤ Mac matte lipstick Velvet Teddy.
❤ Mac matte lipstick D for Danger.
❤ Too Faced chocolate Bar. (Fake)
❤ Make-up-your-stash Clear Cube.
❤ The balm Mary-Lou highlighter.
❤ The balm Nude dude.


Q:Wat staat er op jouw wishlist?
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.