social icons

search

more from the blog

Beauty ❤ Favoriete Essence lipsticks.

 Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer een nieuw artikel voor jullie, en vandaag ga ik het hebben over mijn essence lipstick favorietjes! Het zijn er niet zo heel veel, namelijk maar twee. Alsnog vind ik het de moeite waard om er een artikel van te maken, want ik vind het hele leuke kleurtjes en fijn als budget lippenstiftjes. Het is niet echt een heel volledig review, meer in het kort mijn mening over de lipsticks, met swatches erbij. Ik vind het hele mooie kleurtjes om in het dagelijkse leven te dragen. Benieuwd naar mijn korte review? Lees dan vooral veder! ❤

De verpakkingen zijn vrij simpel, maar gelukkig niet heel lelijk. Ik heb er eigenlijk niks slechts over te melden, ik vind het helemaal prima! Zwarte verpakkingen vind ik vaak wel het mooist en het prettigst, ik houd er van als er iets wat aandacht besteed is aan de huls, maar hij moet niet al te heftig zijn met alle kleuren van de regenboog. Geef mij maar gewoon simpel mooi zwart!


Excuses voor de lelijke verlepte gebruikte lipsticks. Ik gebruik ze met liefde, en dat is zeer goed te zien. Links is 07 Natural Beauty & aan de rechterkant kan je 13 Love me zien. Ik vind het beide echt hele mooie lichte kleuren. Prima om naar school te dragen. Helaas blijven ze maar 1,5/2 uur zitten, dat vind ik echt jammer. Ik heb vaak geen zin om tijdens pauzes mijn lipstick bij te gaan werken, dus ik pak liever een lipstick die het langer op mijn lippen uit houd, of draag gewoon helemaal niks op mijn lippen.


De namen en nummers. Spreekt eigenlijk gewoon voor zich, heeft ook geen verdere uitleg nodig.

Natural Beauty is een oudroze mauve kleurtje, die iets van roze en bruin in zich heeft. Heel mooi. En Love me is een hele lieve zachte kleur, die lichtkoraal/rozig is. Love me is een perfecte everyday kleur voor in de lente/zomer. Ik draag beide de lipkleuren door het hele jaar heen, ze zijn niet echt seizoensgebonden.


Swatches in daglicht met een kleine zonnestraal.


Swatches in daglicht zonder een zonnestraal.

Q: Wat vind jij van deze kleurtjes? En welke is jouw favoriet?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands