social icons

search

more from the blog

Beauty ☆ Nails of the moment.

Hoi allemaal! Het leek me wel leuk om met jullie te delen, welk kleurtje ik op dit moment op mijn nagels heb. Ik ben niet iemand van de prachtige creaties, ik houd mijn nagels altijd zo simpel mogelijk. Dit keer heb ik een mega opvallend kleurtje op, wat eigenlijk totaal niet bij de tijd van het jaar hoort. Maar ik houd er van! De foto's van dit artikel heb ik gemaakt toen het al donker was, en zijn dus gemaakt met een flitser. Helemaal niet mooi, maar het kon even niet anders. Het is donker als ik naar school ga, en schemerig als ik weer thuis kom. Ugh, ik haat deze belichting. Excuses dus voor de flitser foto's. Het is even niet anders! 

Het is dus een heel erg roze en opvallend kleurtje. Een perfect zomer kleurtje, ook al is het bijna winter!


Het nagellakje is van Essence, uit de gel nail polish lijn. Dat betekend dus dat hij extra lang moet blijven zitten! Ik heb de nagellak al meerdere keren opgehad in de zomer. Het kleurtje kon ik zorgeloos er een hele week op laten zitten, zonder hele erge chipjes in mijn nagellak. Ik vind het dus daarom wel echt waar dat hij langer mooi blijft zitten!


Dit is de kleur op mijn nagels. Heel mooi en opvallend! Deze foto heb ik gisteren gemaakt, toen de lak er al een dag op zat. De nagellak heeft er een lange/drukke schooldag opgezeten, en dat kun je dus wel een beetje zien. Op mijn wijsvinger is de kleur zelfs al een beetje gaan chippen, upclose ziet het er heftiger en erger uit dan in reallife. Het is amper te zien, dus dat scheelt!


Het kleurtje heet: 09 #lucky. Wat ik overigens een best leuke en originele naam vind! Ik vind het een leuk kleurtje, en mijn mening is dat (felle) zomerkleurtjes altijd wel kunnen!


Q: Wat vind jij van dit lakje?

Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands