social icons

search

more from the blog

Beauty ❤ Shoplog Make-up Musthaves.

Hoi allemaal! Ja hoor, ik kon het weer niet laten. Een paar dagen geleden plaatste ik weer een bestelling, alweer een bestelling met een hoop make-up producten. Super leuk, want ik heb mezelf weer lekker beloont. Ik kocht mijn eigen kerstcadeautjes, haha. Ik heb niet zo heel veel besteld, maar wel 6 dingen die ik heel graag, en al heel lang wilde hebben. Alles is weer van Makeup Revolution, echt mijn favoriete budgetmerk, super fijn om online te bestellen. Heel veel gezichtsproducten, een wenkbrauwkit en een heel mooi en groot oogschaduwpalette. Reviews volgen nog, maar hier even een kort overzichtje met alles wat ik gekocht heb.


Make-up Musthaves is mijn favoriete Nederlandse webshop die Make-up Revolution verkoopt. Beauty88 verkoopt ook een aantal producten van het merk, alleen niet zoveel als Make-up Musthaves dat doet. Mijn voorkeur gaat naar Make-up Musthaves uit, omdat die ook nog de laagste verzendkosten heeft. Alle afbeeldingen die ik hier onder heb neer gezet, komen ook van die webshop.

Makeup Revolution Highlighter - Peach Lights
Wauw, deze prachtige highlighter is nu al favoriet. Mooi patroontje en vind ik heel belovend eruit zien.

Makeup Revolution Ultra 32 Eyeshadow Palette - Eyes Like Angels
Heel mooi veelzijdig palette. Ongelooflijke pigmentatie, laaiend enthousiast. Maar dat lezen jullie later nog wel in het review. Ik heb al twee andere palette uit deze reeks, namelijk Flawless en Mermaids Forever.

Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit - Ultra Fair.
Hier was ik heel benieuwd naar, heeft iets weg van het Sleek palette, maar deze was veel goedkoper. Ik ben benieuwd naar dit palette.

Makeup Revolution Focus & Fix Brow Kit - Medium Dark
Ik ben fan van het wenkbrauwsetje van Catrice, maar probeer toch meerdere kleurtjes uit. Ik probeer een beetje kleuren te testen, kijken wat het mooiste resultaat is en wat het beste bij mijn haarkleur en wenkbrauwen past.

Makeup Revolution Blush - Now & Love.
Ik heb al drie van deze blushes, en die vind ik heel fijn. Dus ik besloot om er nog twee kleurtjes van bij te bestellen. Ik vind ze zo super, goed gepigmenteerd én dit zijn de enige blushes die de hele dag bij mij blijven zitten. Onwijs blij mee! En dat voor maar €1,49. :D

Q: Wat is het laatste beautyproduct die jij kocht in 2015?

Hele jaarwisseling, en alvast een gelukkig nieuwjaar!
Liefs, Nienke.


Reacties

  1. Nu wil ik ook weer bestellen haha, zo verleidelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat heb ik ook altijd. Maar eigenlijk vind ik dat niet eens zo heel vervelend, haha. ;D

      Verwijderen

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands