social icons

search

more from the blog

Food ☆ Lekkere hapjes voor oud&nieuw.

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een leuk inspiration artikeltje voor jullie. Ik ga namelijk jullie laten zien wat de perfecte hapjes, tussendoortjes en snacks zijn voor tijdens Oudjaar & nieuwjaar. Ik schrijf normaal niet zo veel over food op mijn blog, maar ik vind het wel heel leuk. Ik houd echt van eten, en doe dat meestal ook met heel veel plezier, haha. Ik ben wel heel kritisch als het om eten gaat. Het is natuurlijk morgen al, dus het zijn wel simpele en makkelijke hapjes om te maken / te kopen. Benieuwd naar welke hapjes naar mijn mening perfect zijn voor tijdens Oud&Nieuw? Kijk dan vooral veder.


Mozzarella met tomaat en sla op een stokje.


Cakepops met leuke versieringen.


Oliebollen.


Bitterballen.


Bladerdeeg hapje met bacon, mozzarella, spinazie en tomaat.

Ge­roos­terd brood met avo­ca­do en wit­te kaas.

Bananenbollen.


Stroopwafel met aardbei.


Wraps met zalm en roomkaas.


Gevulde eieren.


Coctailworstjes in bladerdeeg.


Appelflappen.Q: Wat is naar jou idee de beste snack om te eten tijdens oud&nieuw?
Liefs, Nienke.

Reacties

Profile Photo

Nienke Hilbrands

Welcome

Hi! Je bent zojuist op niennthings.nl beland. Mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Follow me on Instagram @nienkehilbrands