Food ☆ Lekkere hapjes voor oud&nieuw.

woensdag 30 december 2015

Hoi allemaal! Vandaag heb ik een leuk inspiration artikeltje voor jullie. Ik ga namelijk jullie laten zien wat de perfecte hapjes, tussendoortjes en snacks zijn voor tijdens Oudjaar & nieuwjaar. Ik schrijf normaal niet zo veel over food op mijn blog, maar ik vind het wel heel leuk. Ik houd echt van eten, en doe dat meestal ook met heel veel plezier, haha. Ik ben wel heel kritisch als het om eten gaat. Het is natuurlijk morgen al, dus het zijn wel simpele en makkelijke hapjes om te maken / te kopen. Benieuwd naar welke hapjes naar mijn mening perfect zijn voor tijdens Oud&Nieuw? Kijk dan vooral veder.


Mozzarella met tomaat en sla op een stokje.


Cakepops met leuke versieringen.


Oliebollen.


Bitterballen.


Bladerdeeg hapje met bacon, mozzarella, spinazie en tomaat.

Ge­roos­terd brood met avo­ca­do en wit­te kaas.

Bananenbollen.


Stroopwafel met aardbei.


Wraps met zalm en roomkaas.


Gevulde eieren.


Coctailworstjes in bladerdeeg.


Appelflappen.Q: Wat is naar jou idee de beste snack om te eten tijdens oud&nieuw?
Liefs, Nienke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Na goedkeuring komt de comment online.